Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Είναι αυτό το πιο ωραίο baby reveal που έχεις δει;

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και ενώ ήδη το όνομά του ήταν πρώτο trend, ο διάσημος τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account του, πως θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Με ένα βίντεο με την αγαπημένη του να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα έγινε η ανακοίνωση, ενώ εκείνη με τη σειρά της ανέβασε μια φωτογραφία με εκείνον να την κρατά αγκαλιά και να της χαϊδεύει την κοιλίτσα.

Αυτό που δεν ξέραμε όμως γιατί δεν είχε γίνει γνωστό, ήταν το φύλο του μωρού που περιμένουν. Και αυτή η αποκάλυψη έγινε με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει με τους ξένους celebrities αυτό είναι τα ευφάνταστα baby reveal που διοργανώνουν.

Ανάμεσα σε αυτούς ανήκει και ο Jason Derulo με τη σύντροφό του Jena Frumes, οι οποίοι διοργάνωσαν το πιο ωραίο πάρτι. Παντού υπήρχαν ροζ και μπλε μπαλόνια και όλοι περιμέναμε να μάθουμε τι είναι το μωράκι που περιμένουν. Η αποκάλυψη όμως έγινε με έναν πολύ έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο. Όχι δεν έσπασαν κάποιο μπαλόνι και δεν είδαμε χρωματιστά κομφετί να σκάνε.

Η αποκάλυψη έγινε με πυροτεχνήματα. Ναι, σωστά διαβάζεις, με πυροτεχνήματα. Αυτοί που ήξεραν το φύλο και τους διοργάνωσαν αυτή τη φανταστική έκπληξη πήραν τα κατάλληλα πυροτεχνήματα και όταν ήρθε η ώρα της αποκάλυψης ο ουρανός έγινε... μπλε.

Αγοράκι λοιπόν περιμένει ο Jason Derulo και η σύντροφός του, με τον 31χρονο τραγουδιστή να έχει χαρεί ιδιαίτερα με το αποτέλεσμα.

Το ζευγάρι δεν είναι μαζί πολύ καιρό. Συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο λίγο πριν από την πανδημία του κορονοϊού και οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν λίγο αργότερα.