Η Άννα Μαρία Βέλλη επιτέλους μίλησε για τον σύντροφό της και τον Νίκο Μπάρτζη (video)

Η Άννα Μαρία Βέλλη επιτέλους μίλησε για τον σύντροφό της και τον Νίκο Μπάρτζη (video)

Η Άννα Μαρία Βέλλη έλυσε τη σιωπή της για την προσωπική της ζωή.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, έλυσε επιτέλους την σιωπή της σχετικά με την προσωπική της ζωή και απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια στο αν έχει σχέση με τον Νίκο Μπάρτζη, όπως την θέλουν οι φήμες και κάποιοι από τους συμπαίκτες της που πέρασαν από τη μπλε ομάδα.

Είχα πει ότι ο Νίκος θα βγει πιο δημοφιλής, ο Νίκος είναι ένα πολύ όμορφο παιδί και αν ήμουν 19 και τον έβλεπα στην τηλεόραση θα ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Δεν πίστευα ότι θα έχω θέμα στη σχέση μου, απλά είχα τα νεύρα μου με τους ανθρώπους όπως ο Αλέξης που υποτιμούν τις γυναίκες.

Είμαι πολύ κοντά με τον Νίκο και τον James, είναι τρυφερή η σχέση μου με τα παιδιά, τους αγαπώ και είμαι τρυφερή και πολύ συναισθηματικός άνθρωπος.

Κι εκεί η κουβέντα πήγε στο αν πραγματικά υπάρχει κάτι παραπάνω από απλή φιλία της Άννας Μαρίας με τον Νίκο:



«Πουλάνε πολύ στα ριάλιτι οι ερωτικές σχέσεις και για τον λόγο αυτό μπήκε και ο Σάκης στο παιχνίδι, ας είμαστε ειλικρινείς. Εγώ από την άλλη ξέρω μοντάζ και ξέρω πως αν πάρεις την εικόνα μιας αγκαλιάς και βάλεις ένα ρομαντικό τραγούδι ή ένα ροκ, το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό.

Η αλήθεια είναι πως με τον Νίκο κάναμε κάθε μέρα μασάζ ο ένας στον άλλο γιατί μας χαλάρωνε. Κοιμόμουν μούρη με μούρη και με τον Νίκο και με τον James μιας και κοιμόμουν ανάμεσα στα παιδιά και πιο πριν κοιμόμουν με την Μαριαλένα η μία πάνω στην άλλη, δεν κατηγορήθηκα όμως για σχέση.

Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί μια σχέση ερωτική αν δεν υπάρχει, βρωμάμε πολύ, πηγαίνουμε τουαλέτα χέρι – χέρι και δεν βγάζουμε κανένα ερωτισμό. Δεν μπορώ να δεχτώ πως το να κοιμάμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο μας κάνει ζευγάρι».

Κάπου εκεί η Άννα Μαρία μίλησε και για τον νυν αγαπημένο της τονίζοντας χαρακτηριστικά: