Survivor: Έγινε η πιο τρελή ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας

Survivor: Έγινε η πιο τρελή ανατροπή στο σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας

Η νίκη αυτή δεν ήταν αναμενόμενη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το παιχνίδι του Survivor είναι γεμάτο ανατροπές. Αν και στα προηγούμενα επεισόδια, στα παιχνίδια ασυλίας οι μπλε παίκτες κέρδισαν τους κόκκινους με συντριπτική διαφορά το σημερινό αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Εν τω μεταξύ πρέπει να τονίσουμε πως όλα έχουν αλλάξει, από τις παραλίες των παικτών, τις φιλίες, τις κλίκες, μέχρι και τους… πόντους. Οι ίντριγκες φυσικά δεν λείπουν για ακόμη μια φορά και όπως ήδη έχεις καταλάβει όλοι έχουν βαλθεί να διώξουν τον… Ντάφυ. Αλήθεια, εσύ πιστεύεις πως είναι υπεύθυνος για την αναταραχή που έχει προκύψει στο παιχνίδι;



Μετά το χθεσινό συμβούλιο αναδείχθηκαν ακόμη δύο κορίτσια προς αποχώρηση εκτός από τον Τριαντάφυλλο, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη. Βέβαια αυτή ήταν μια εξέλιξη σχεδόν αναμενόμενη αφού ο Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη ψηφίζονται διαρκώς, ωστόσο η Ελένη είναι μια καλή παίκτρια. Μήπως κρύβεται κάτι πίσω από τη ψηφοφορία; Σήμερα πάντως καταλάβαμε πως όλοι έχουν βάλει στο μάτι Μαριάνθη και έχουν βαλθεί να την τρελάνουν.



Όπως και να έχει, όποιοι κι αν είναι οι υποψήφιοι σήμερα το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη ψηφοφορία του κοινού. Εκείνο που είναι υψίστης σημασίας τώρα είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.