Η star γέννησε πριν έναν μήνα και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Η star γέννησε πριν έναν μήνα και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Απέκτησε ένα γλυκύτατο αγοράκι.

Πέρασε πάνω από ένας μήνας από τότε που η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της David Foster καλωσόρισαν το μωρό τους Rennie και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ηθοποιός και κολλητή φίλη της Meghan Markle έγινε μανούλα και διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Υπάρχει άλλωστε κάτι πιο όμορφο στη ζωή μιας γυναίκας από τη μητρότητα;

Η 37χρονη ηθοποιός έχει πλέον έναν γιο και περνά μαζί του τις πιο όμορφες στιγμές. Αυτό όμως που μας ενθουσίασε και μας κέντρισε το ενδιαφέρον δεν ήταν κάποια στιγμή με τον γιο της, αλλά οι φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της.

Με ορατά πλέον περισσότερα κιλά επάνω της από αυτό ίσως που την είχες συνηθίσει η Katharine McPhee ποζάρει με το μπικίνι της μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της και εντυπωσιάζει.

«Λατρεύω τις καμπύλες μου γιατί μου τις έδωσε το μωρό μου», έγραφε στο caption σε μία από τις φωτογραφίες, ενώ στην άλλη πόζαρε με τη στιλίστρια των celeb Monica Rose. Η 37χρονη ηθοποιός έχει ένα φανταστικό κορμί και αυτό ακριβώς θα έπρεπε να θεωρείται πρότυπο υγιούς σώματος.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.