Η κολλητή της Meghan Markle γέννησε και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού

Η κολλητή της Meghan Markle γέννησε και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού

Έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Μπορεί η πανδημία να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στο 2021, όμως τα καλά και όμορφα νέα που λαμβάνουμε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάθε τόσο, είναι αρκετά για να μας κάνουν να χαμογελάμε και να σκεφτόμαστε θετικά. Μετά τη διάσημη ηθοποιό που εχθές ανακοίνωσε πως γέννησε το πρώτο παιδάκι της, ακόμη μια ηθοποιός έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Για την ακρίβεια αναφερόμαστε στην κολλητή της Meghan Markle, η οποία παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της και κατά 35 χρόνια μεγαλύτερό της, τον Ιούνιο του 2019, και τον Οκτώβρη που μας πέρασε ανακοίνωσε πως θα γίνουν γονείς. Η 36χρονη τραγουδίστρια-ηθοποιός και ο 71χρονος μουσικός σύζυγός της απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο λόγος για την Katharine McPhee και τον David Foster, η οποίοι έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια έγγαμου βίου έγιναν γονείς για πρώτη φορά. «Η Katharine McPhee και ο David Foster υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι. Η μαμά, ο μπαμπάς και ο γιος είναι υπέροχα», είπε ένας εκπρόσωπος στο People. Το όνομά του μικρούλη ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί.

Για να είμαστε και ακριβής σε αυτά που σου λέμε, αυτό είναι το πρώτο παιδάκι για την Katharine, ενώ για τον David Foster το έκτο. Ο 71χρονος μουσικός έχει τα παιδιά Sara (39), Erin (38) και Jordan (34) με τη δεύτερη σύζυγό του Rebecca Dyer, και τις κόρες Allison (50) και Amy (46), από άλλες σχέσεις.

Με την Katharine McPhee παντρεύτηκαν το 2019, είχαν όμως γνωριστεί το 2006 στο set του American Idol. Όπως και να έχει τους ευχόμαστε συγχαρητήρια και να τους ζήσει το παιδάκι τους.