Survivor: Η Ελευθερίου έλαβε μήνυμα από την ανιψιά της Βίσση και ξέσπασε σε δάκρυα (vid)

Survivor: Η Ελευθερίου έλαβε μήνυμα από την ανιψιά της Βίσση και ξέσπασε σε δάκρυα (vid)

Η συγκίνησή της δεν περιγράφεται!

Μετά την συντριπτική νίκη της μπλε ομάδας στο Survivor με 10-5 οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν μηνύματα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, εκείνους που παρακολουθούν πιστά το reality και έχουν πεθυμήσει και με το παραπάνω τους φίλους τους.

Όλοι είχαν την ανάγκη να έρθουν σε επαφή με τον έξω κόσμο, άλλωστε βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι μήνες και για να μιλάμε συγκεκριμένα βρίσκονται στο νησί περισσότερες από 100 ημέρες. Λοιπόν, οι μπλε παίκτες ήταν οι τυχεροί της ημέρας.



Οδηγήθηκαν στο σαλόνι, αγκαλιά με δύο σακουλάκια σνακ και έπιασαν αμέσως τα κινητά. Μέσα από γνωστή εφαρμογή έστειλαν τα μηνύματά τους και κάπου εκεί είδαμε ένα γνωστό όνομα στην οθόνη του κινητού που κρατούσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο λόγος για την Βέρα Μπούφη. Για εσένα που αυτό το όνομα σου ακούγεται γνώριμο αλλά δεν μπορείς να θυμηθείς πού το έχεις ακούσει ξανά, να σου υπενθυμίσουμε πως η Βέρα είναι η ανιψιά της αγαπημένης Άννας Βίσση.

Η πανέμορφη και ταλαντούχα Βέρα είναι μια από τις καλύτερες φίλες της Ελευθερίας Ελευθερίου, άλλωστε έχουν κοινά καλλιτεχνικά βήματα, πώς να μη ταιριάξουν; Η Ελευθερία μόλις διάβασε το όνομά της στα μηνύματα έδειξε τη συγκίνησή της και φυσικά μετέφερε και σε εμάς το συναίσθημα που ένιωσε.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις.