Μετά το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, η Britney Spears αποκαλύπτει: «Έκλαιγα για 2 εβδομάδες»

Μετά το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, η Britney Spears αποκαλύπτει: «Έκλαιγα για 2 εβδομάδες»

Οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Britney Spears δεν έχουν σταματημό. 

Δεν είναι λίγο να περνά από τα μάτια σου σχεδόν όλη σου η ζωή. Εκείνη που θέλεις -αλλά και δεν θέλεις- να θυμάσαι κάποιες φορές. Αυτό αισθάνθηκε και η Britney Spears όταν είδε το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears». Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι συγκλονίστηκε από την προβολή του, ένα ντοκιμαντερ που αφορά τη ζωή και την καριέρα της.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν παρακολούθησε το «Framing Britney Spears» στο σύνολό του, αλλά ήταν αναστατωμένη από τα κομμάτια που κατάφερε να δει. «Δεν παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ, αλλά από αυτό που είδα, ντρέπομαι πραγματικά πολύ για τη θέση στην οποία με έβαλαν», έγραψε η pop star στο Instagram. Η 39χρονη τραγουδίστρια είπε ότι «έκλαιγε για δύο εβδομάδες» μετά την προβολή του ντοκιμαντερ.

Η ανάρτησή της είναι το πρώτο άμεσο σχόλιό της για το Framing Britney Spears, το οποίο επικεντρώθηκε στον τρόπο ζωής και στα θέματα ψυχικής υγείας που πέρασε. Η δήλωση συνοδεύτηκε από ένα video της τραγουδίστριας που χορεύει το hit «Crazy» των Aerosmith.

«Η ζωή μου βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο, όλοι με παρακολουθούσαν και με έκριναν... Πραγματικά αυτό γινόταν σε όλη μου τη ζωή», έγραψε η Spears, στο μήνυμα που είδαν οι 29 εκατομμύρια οπαδοί της. «Χρειάζεται πολλή δύναμη για να ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ το σύμπαν με όλη σου την πίστη, επειδή κρινόμουν για τα πάντα... ήταν προσβλητικό... και ντροπιαστικό από τα media... και το ίδιο νιώθω μέχρι και σήμερα. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει και η ζωή συνεχίζεται, παραμένουμε τόσο εύθραυστοί και ευαίσθητοι ως άνθρωποι», συνέχισε. «Δεν είμαι τέλεια, η τελειότητα είναι βαρετή. Είμαι εδώ για να μεταδώσω την καλοσύνη».


https://www.instagram.com/p/CND5B1RArtK

Μετά την παρακολούθηση του ντοκιμαντέρ η Britney είπε: «Έκλαιγα για δύο εβδομάδες και κλαίω ακόμα μερικές φορές! Κάνω ό, τι μπορώ με τη δική μου πνευματικότητα, με τον εαυτό μου, για να προσπαθήσω να κρατήσω τη δική μου χαρά, αγάπη και ευτυχία».

Νωρίτερα αυτό το μήνα ο δικηγόρος της ζήτησε επισήμως από το δικαστήριο να απομακρύνει οριστικά τον πατέρα της, Jamie, από το ρόλο του που είναι να επιβλέπει τις προσωπικές της υποθέσεις. Ο Samuel D Ingham III είχε πει στο δικαστήριο ότι η Spears φοβόταν πολύ τον πατέρα της και δε θα μπορούσε να επιστρέψει ποτέ ξανά στη σκηνή αν εκείνος συνεχίσει να έχει τον έλεγχο της ζωής της.

britney4

Χθες επίσης η Sharon Stone αποκάλυψε ότι η Britney κάποτε την πλησίασε για να της ζητήσει βοήθεια. Η ηθοποιός, είπε ότι έλαβε μια επιστολή από την pop star την εποχή που η Spears ξύρισε το κεφάλι της, το 2007. «Η Britney μου έγραψε, ένα πολύ μακρύ και σημαντικό, οδυνηρό γράμμα, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή της - για τη στιγμή που οι άνθρωποι θα την αναγνώριζαν, όταν ξύριζε το κεφάλι της, θέλοντας να τη βοηθήσω-», είπε η Stone στο show της Kelly Clarkson.

Η Stone δήλωσε ότι την περίοδο εκείνη και η ίδια περνούσε μια «πολύ δύσκολη φάση» της ζωής της. Η ηθοποιός τόνισε συγκεκριμένα: «Δεν μπορούσα να βοηθήσω ούτε τον εαυτό μου. Αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν και οι δύο βοήθεια. Χρειαζόταν βοήθεια και χρειαζόμουν βοήθεια».

Ο αγώνας της Spears στο προσκήνιο, η μακροχρόνια κατάρρευσή της και το κίνημα #FreeBritney αποτυπώθηκαν στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ των New York Times «Framing Britney Spears».



«Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο να είσαι μια πολύ επιτυχημένη γυναίκα και να έχουν οι άλλοι τον έλεγχο σου», είπε η Stone.

Δες το trailer του ντοκιμαντερ στο video που ακολουθεί:



Δες όλο το ντοκιμαντερ: