Survivor: Η άβολη κίνηση προς τη Μαριάνθη που εξόργισε το Twitter

Survivor: Η άβολη κίνηση προς τη Μαριάνθη που εξόργισε το Twitter

Κάτι μας λέει πως η κόκκινη ομάδα δεν έχει πια υποστηρικτές.

Ακόμη μια αποχώρηση πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο Survivor, με την Μαριάνθη να αποχαιρετά την παραλία των κόκκινων στον Άγιο Δομίνικο και να φτιάχνει βαλίτσες για την Ελλάδα. Μέχρι την τελευταία στιγμή όλοι πιστεύαμε πως αυτή που θα αποχωρήσει είναι η Ελένη, όμως τελικά οι αρχικές διαρροές δεν επιβεβαιώθηκαν.

Μπορεί η Μαριάνθη να ήταν η πιο ήσυχη παίκτρια μέσα στο Survivor και στην καλύβα των κόκκινων, όμως και αυτή κατάφεραν να την βγάλουν έξω φρενών. Η Μαριάνθη ξέσπασε γιατί για πολλοστή φορά την χλεύασαν για τον τον τρόπο που μιλάει (μιας και είναι Θεσσαλονικιά) και ο ειρωνικός τρόπος της Νικολέττας και η έκφραση «χαλάρωσε λίγο τα μπουτάκια σου κουκλίτσα μου» έκανε το Twitter έξαλλο.



Βέβαια ο εκνευρισμός έφτασε στο πικ του, όταν στην ανακοίνωση της αποχώρησης της Μαριάνθης από τον Γιώργο Λιανό, συνέβη κάτι απίστευτα awkward και άβολο. Όλοι οι παίκτες πέρασαν μπροστά από τη Μαριάνθη και πήγαν να αγκαλιάσουν την Ελένη Χαμπέρη από ανακούφιση που τελικά δεν έφυγε.

Και αναρωτιόμαστε υπάρχει καθόλου σεβασμός σε αυτή την ομάδα; Η κίνηση αυτή χαρακτηρίστηκε από το Twitter ως ντροπιαστική, κακιά και άβολη, με τους fans να χειροκροτούν τη Μαριάνθη που παρά την προσβολή σηκώθηκε και τους χαιρέτισε έναν έναν φεύγοντας.

Δες το βίντεο παρακάτω, και στη gallery τα εξοργισμένα tweets που ξεχωρίσαμε.