Ξέρουμε πότε θα γίνει ο πιο πολυσυζητημένος γάμος του Hollywood

Ξέρουμε πότε θα γίνει ο πιο πολυσυζητημένος γάμος του Hollywood

Και απλά ανυπομονούμε.

Έχουν περάσει περίπου έξι μήνες από την ημέρα που ο γάμος για τον οποίο συζητούσαμε ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια ανακοινώθηκε κι επίσημα. Από το 2016 είχαμε παντρέψει πολλές φορές το διάσημο ζευγάρι, όμως ποτέ δεν είχαμε τις απαραίτητες αποδείξεις, μόνο φήμες. Από τα τέλη Οκτώβρη 2020 κι έπειτα όμως δεν είναι φήμες.

Ο διάσημος τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην επί 5 χρόνια αγαπημένη του και οι δυο τους πόζαραν μαζί στο Instagram, με εκείνη να μας δείχνει το λαμπερό και τεράστιο διαμαντένιο μονόπετρό της. Από τότε ωστόσο δεν είχαμε καμία άλλη εξέλιξη σχετικά με τον γάμο τους, εκτός από τη δήλωση της τραγουδίστριας πως ο γάμος τους θα γίνει εντός του 2021.

Έξι μήνες μετά, επιτέλους μάθαμε μια πληροφορία για τον γάμο του διάσημου ζευγαριού και μια ανακούφιση τη νιώσαμε. Ξέρουμε πότε θα πραγματοποιηθεί και απλά ανυπομονούμε για το συμβάν της χρονιάς.

Οι Blake Shelton και Gwen Stefani αρραβωνιάστηκαν πριν από μερικούς μήνες και τώρα, ανακαλύπτουμε πότε σκοπεύουν να παντρευτούν. Όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή Today, ο Blake είπε ότι σκοπεύουν να κάνουν τον γάμο τους αυτό το καλοκαίρι, αν όλα πάνε σύμφωνα με τα πλάνα τους.

«Με τον COVID-19, φαίνεται ότι μπορεί να είναι εντάξει τα πράγματα, αλλά δεν ξέρω. Αυτό είναι λοιπόν προσωρινά το σχέδιο μας. Θα δούμε», είπε στους οικοδεσπότες. «Φοβάμαι, πως αν η Gwen και εγώ περιμένουμε μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο, τότε επιστρέφω ξανά στον νέο κύκλο του Voice. Και πραγματικά θέλω να έχω πολύ χρόνο πριν και μετά».

Για να δούμε λοιπόν, θα τους δούμε το καλοκαίρι να παντρεύονται;