Η σπάνια φωτογραφία που πρέπει να δεις: Ο Νίκος Καρβέλας αγκαλιά με την κόρη του Σοφία

Η σπάνια φωτογραφία που πρέπει να δεις: Ο Νίκος Καρβέλας αγκαλιά με την κόρη του Σοφία

Πόσο όμορφη στιγμή.

Η Σοφία Καρβέλα όπως πολύ καλά γνωρίζεις είναι η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση. Διανύει το 38ο έτος της ηλικίας της και έχει δύο υπέροχα παιδάκια, τον Νέστορα και τον Νίκο. Η όμορφη ηθοποιός και στιλίστρια ζει στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά της, και πολύ συχνά τη βλέπουμε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της στα social media.

Ο τελευταίος χρόνος φυσικά έχει αλλάξει και τους δικούς της ρυθμούς όπως σε συνέβη σε κάθε γωνιά της γης και σε κάθε οικογένεια, όμως αυτό δεν τη σταμάτησε από το να περνάει όμορφες στιγμές με τους γιους της. Η Σοφία έχει άψογη σχέση με τους γονείς της, και δεν είναι λίγες φορές που τη βλέπουμε μέσα από τα social να κάνει live με τη μητέρα της, Άννα.

Το ίδιο όμως καλή σχέση έχει και με τον μπαμπά της Νίκο. Ο συνθέτης και τραγουδιστής είναι συνώνυμο των επιτυχιών μαζί με την Άννα Βίσση, και αν υπάρχει κάτι που θαυμάζουμε σε αυτούς, είναι πως παρά τον χωρισμό τους το 1992 παραμένουν πάρα πολύ καλοί φίλοι και υπέροχοι γονείς για τη Σοφία. Τους βλέπουμε σχεδόν πάντα μαζί, και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο.

Κι ενώ έχουμε δει τη Σοφία να ποζάρει πολλές φορές με τη μητέρα της Άννα, υπάρχει ένα κενό σε φωτογραφίες με τον μπαμπά της που δεν έχουμε δει πολλές. Μπορεί να υπάρχουν, όμως δεν έχουν πέσει στο οπτικό μας πεδίο. Γι’ αυτό όπως καταλαβαίνεις η φωτό τους μαζί είναι κάτι που μας ενθουσίασε.

Ο Νίκος Καρβέλας ποζάρει αγκαλιά με την κόρη του και η φωτογραφία τους είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα.