Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο Survivor (photos)

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο Survivor (photos)

Ανθή Σαλαγκούδη: Η άγνωστη λεπτομέρεια που μοιράστηκε για την αποχώρησή της.

Ένα μήνα σχεδόν μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη έδωσε την πρώτη μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και όσα αποκάλυψε ξαφνιάζουν.

Η δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως τα απειλητικά μηνύματα αλλά και τα χυδαία σχόλια που έγιναν εις βάρος της, την έχουν προβληματίσει πολύ και εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Όταν πήρα το κινητό μου, η αδερφή μου είπε τι συνέβη. Μου είπε να είμαι πάρα πολύ προσεκτική, όταν θα διαβάζω αυτά που λένε στα social media. Φοβήθηκε για την αντίδραση μου. Εφόσον με προετοίμασε, ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. Απλά δεν ήθελα να στεναχωρηθούν οι γονείς μου. Ξεκίνησα να διαβάζω το Instagram, το Twitter το απέφυγα, αλλά έμαθα ότι έγινα trend. Τα προσβλητικά, τα χυδαία και σε πολλές περιπτώσεις τα απειλητικά είχαν φροντίσει οι γονείς μου να κάνουν αναφορές και σβήστηκαν.

Είχα πάρα πολλά άσχημα με κακοποιητικό περιεχόμενο μηνύματα. Το πήρα πιο ψύχραιμα. Είμαι συνειδητοποιημένη, ήμουν σε ένα παιχνίδι. Αυτοί οι άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία είναι δικό τους θέμα, όχι δικό μου. Θέλουν να εκτονώσουν τα αρνητικά τους συναισθήματα. Έστελναν απειλητικά μηνύματα και στους δικούς μου ανθρώπους. Γενικά το cyber bullying με προβληματίζει αρκετά. Ήταν σοκαριστικά τα μηνύματα αυτά».

Η δημοσιογράφος δεν είχε ιδέα για το τι γίνεται στην Ελλάδα και η οικογένειά της είχε φτάσει μέχρι και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία τους εξήγησε πως τις καταγγελίες θα έπρεπε να τις κάνει η ίδια η Σαλαγκούδη.

Πάντως, η Ανθή, την εμπειρία στο παιχνίδι την έζησε και ως απελευθερωτική, μιας και εξήγησε πως χωρίς καθρέφτη στο νησί, ένιωσε απελευθέρωση που δεν χρειαζόταν να ετοιμαστεί και αφέθηκε στην εικόνα της. Όσο για το αν θέλει να κάνει οικογένεια, η Σαλαγκούδη ήταν αποκαλυπτική, εξηγώντας πως δεν έχει βρει ακόμα τον άνθρωπο που θα κάνει οικογένεια μαζί του:



Κι εκεί ήρθε η αποκάλυψη για την αποχώρηση αλλά και για τα κιλά της Ανθής και στο πώς βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια.