Survivor: Το «καρφί» της γνωστής ηθοποιού για τις υποκριτικές ικανότητες του Αλέξη Παππά

Survivor: Το «καρφί» της γνωστής ηθοποιού για τις υποκριτικές ικανότητες του Αλέξη Παππά

Να και κάτι που δεν περιμέναμε!

To Survivor συνεχίζεται κανονικά με τα αγωνίσματα, την πείνα και τις εντάσεις του. Η τελευταία μάλιστα αποχώρηση ήταν ιδιαιτέρως επεισοδιακή, μιας και η Κόκκινη Ομάδα ξέσπασε σε πανηγύρια όταν ανακοινώθηκε ότι η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι αυτή που αποχωρεί.

Όπως ήταν φυσικό, το reality επιβίωσης έγινε για ακόμη μία φορά νούμερο ένα στα trend με τους τηλεθεατές να παίρνουν θέση σχετικά με τις κόντρες στο παιχνίδι, αλλά και την άδικη συμπεριφορά απέναντι στη Μαριάνθη.

Υποκινητής όλων αυτών-για πολλούς-θεωρείται ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος είναι ένας ιδιαίτερα εύγλωτος και έξυπνος άνθρωπος, που του αρέσει να λέει τη γνώμη του, όποια κι αν είναι αυτή. Από τη στιγμή μάλιστα της Ένωσης, όπου έχει πλέον ακόμη έναν σύμμαχο που ακούει στο όνομα Τριαντάφυλλος, ο ηθοποιός και μοντέλο έχει μετατρέψει το Survivor σε one man show, κάτι που σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι.

Είναι τόσο μεγάλο το ρεύμα του εν λόγω παίκτη μάλιστα, που μέχρι και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν το δικό τους σχόλιο στο Twitter.

Όπως συνέβη με τη συγκεκριμένη ταλαντούχα και χαμηλών τόνων ηθοποιό, η οποία άφησε αιχμές για τις υποκριτικές ικανότητες του Αλέξη Παππά.

Δες την παρακάτω gallery: