H star ανακοίνωσε την 6η εγκυμοσύνη της όμως η αντίδραση των fans της δεν ήταν αυτή που περίμενε

H star ανακοίνωσε την 6η εγκυμοσύνη της όμως η αντίδραση των fans της δεν ήταν αυτή που περίμενε

H διάσημη ηθοποιός ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο μέσω Instagram όμως τα σχόλια ήταν επικριτικά.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ ανακοίνωσε χθες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την 6η της εγκυμοσύνη, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, γράφοντας δίπλα τον αριθμό «6».

Η 47χρονη star δεν περίμενε όμως την αντίδραση του κοινού σε αυτή της την ανάρτηση.

Η πρωταγωνίστρια μιας από τις πιο δημοφιλούς σειρές της δεκαετίας του 90's, έχει ήδη αποκτήσει άλλα 5 παιδιά, με τον μικρότερο γιο της να είναι σήμερα 4 ετών. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως στην τέταρτη εγκυμοσύνη της, κινδύνεψε πραγματικά η ζωή της, κάτι που την έκανε να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 εβδομάδες.

Η star έχει απασχολήσει και παλιότερα τα media με τη ζωή της καθώς αποκάλυψε πως είχε απατήσει τον σύζυγό της, Dean McDermott. Αυτό στάθηκε και η αφορμή για τη δημιουργία ενός reality, στο οποίο οι τηλεθεατές έβλεπαν τη ζωή της και τις προσπάθειες -τόσο της ίδια όσο και του συζύγου της- να σώσουν τον γάμο τους.

Η ηθοποιός δε φαντάστηκε όμως την αντίδραση που θα είχε το post της για την ανακοίνωση της 6ης εγκυμοσύνης της, στους fans της. Περιμένοντας να δεχτεί μηνύματα συμπαράστασης, με ευχές και γλυκά λόγια, η star δέχτηκε επιθέσεις και σχόλια που δεν περίμενε κανείς. Ο λόγος;

Δες στη gallery που ακολουθεί...