Ποιοί παίκτες του Survivor φέρνουν τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης (photos)

Ποιοί παίκτες του Survivor φέρνουν τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης (photos)

Νικητής Survivor 2021: Η χρυσή πεντάδα και ο πιθανός νικητής.

Το Survivor 2021 εξελίσσεται σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προϊόντα της τηλεοπτικής σεζόν και σε μία από τις πιο επιτυχημένες σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης.

Στην αρχή του παιχνιδιού, ο Γιώργος Λιανός είχε υποστηρίξει πως το φετινό Survivor είναι ένα από τα πιο δύσκολα, κάτι που οι παίκτες από παλιότερες χρονιές είχαν αντικρούσει.

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να αντικρούσει είναι τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που έκαναν κάθε πρόγραμμα σε αντίπαλο τηλεοπτικό κανάλι να λυγίσει.

Ο τρόπος με τον οποίο αναπαράγεται το ριάλιτι επιβίωσης ανάγκασε τον ίδιο τον ΣΚΑΪ να στείλει εξώδικο στα μίντια για να μην δίνουν spoilers από τις επόμενες αποχωρήσεις στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ποια είναι όμως τα πρόσωπα και οι στιγμές εκείνες, ειδικά την εβδομάδα που πέρασε που έκαναν τα μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης να τρελαθούν;

Ποιοι παίκτες φαίνεται να έχουν ιντριγκάρει το κοινό; Το Πρω1νό έκανε το ρεπορτάζ και οι μητρήσεις τους είναι συγκεκριμένες.

Ο κόσμος θέλει καυγάδες και συγκεκριμένους παίκτες. Ειδικά, ο τσακωμός στο συμβούλιο, ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Τριαντάφυλλο, έκανε το τηλεοπτικό κοινό να κολλήσει.
Δες τα υπόλοιπα πιο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης του Survivor αυτής της εβδομάδας στο βίντεο.



Ποιος είναι ο παίκτης που θέλουν όμως τα στοιχήματα ως νικητή; Ποια είναι η χρυσή πεντάδα του Survivor με βάση τα αγωνίσματα; Και ποιοι παίκτες τρελαίνουν την τηλεθέαση;

Δες την παρακάτω gallery