Έχεις δει πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα της Beyoncé;

Έχεις δει πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα της Beyoncé;

Θα πάθεις πλάκα.

Ήταν αρχές του 2017 όταν η Beyoncé εξέπληξε όλους τους fans της ποντάροντας στο Instagram φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της. Ακόμη θυμόμαστε τη συγκλονιστική φωτογράφιση που έκανε και για μεγάλο χρονικό διάστημα η φωτογραφία αυτή ήταν η πρώτη με τα περισσότερα likes στο Instagram, σπάζοντας τότε το ρεκόρ likes που είχε κάνει με μια φωτό της η Selena Gomez.

Λίγους μήνες αργότερα η Queen B έφερε στον κόσμο τα μωράκια της και λίγο καιρό αργότερα την είδαμε να ποζάρει αγκαλιά με τα νεογέννητα σε παρόμοια φωτογραφία με εκείνη της ανακοίνωσής της. Η Rumi και ο Sir είναι σήμερα σχεδόν τεσσάρων ετών και πραγματικά είναι γλυκύτατα παιδάκια.

Οι φορές που τα βλέπουμε είναι ελάχιστες και σπάνιες και κάθε φορά εκπλησσόμαστε με το πόσο έχουν αλλάξει. Αλήθεια εσύ έχεις δει πόσο έχουν μεγαλώσει τα δίδυμα αυτά τα τελευταία χρόνια; Η Bey ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram account της από το Nobu στο Malibu, κι εκεί εκτός από τη Blue Ivy, που δεν την έχουμε δει και λίγες φορές, είδαμε και τα δίδυμα.

Μπορεί να μη φάνηκε το πρόσωπό τους, μόνο τη Blue μας δείχνει, όμως πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει. Λογικό βέβαια θα μας πεις, αφού έχουν περάσει και σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που γεννήθηκαν.

Άραγε μοιάζουν στη Beyoncé ή τον Jay Z; Ίσως και να μη μάθουμε στο άμεσο μέλλον.