MasterChef spoiler: Ο καυγάς ανάμεσα σε Μαρία και Τζιοβάνι (video + photos)

MasterChef spoiler: Ο καυγάς ανάμεσα σε Μαρία και Τζιοβάνι (video + photos)

Να και κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε!

To αντίπαλον δέος του Survivor, είναι αναμφισβήτητα το MasterChef, το οποίο έχει τους φανατικούς του θαυμαστές που το ακολουθούν και το παρακολουθούν ευλαβικά σε κάθε του σεζόν. Όπως είναι φυσικό, το reality μαγειρικής, κάνει και φέτος εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, μιας και οι επίδοξοι chefs, εκτός από ταλέντο είναι και άκρως ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Οι καυγάδες δεν απουσιάζουν σχεδόν από κανένα επεισόδιο, και παρά την αποχώρηση της Μαρίνας-η οποία ξαναμπαίνει- και της Κωνσταντίνας, τα πνεύματα συνεχίζουν να είναι οξυμένα.

Σήμερα λοιπόν, το επεισόδιο περιλαμβάνει τη βαθμολογία των κριτών για την εξωτερική ομαδική δοκιμασία, όπου οι δύο ομάδες, κλήθηκαν να ετοιμάσουν πιάτα της ασιατικής κουζίνας.

Όπως λοιπόν συμβαίνει σχεδόν πάντα, οι διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες είναι έντονες, ενώ αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί η Μπλε ομάδα. Οι παίκτες μάλιστα δείχνουν να κάνουν «επίθεση» στον αρχηγό Τζιοβάνι για τον τρόπο που χειρίστηκε τα πράγματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος Ιταλός θα έχει έντονη διαφωνία με τη Μαρία!

Για την ώρα, δες στο παρακάτω video τα στατιστικά των παικτών, το αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο αλλά και την gallery που ακολουθεί: