Άγριες Μέλισσες spoiler: «Πανδημία» χωρισμών στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Πανδημία» χωρισμών στο Διαφάνι

Και αυτός ο χωρισμός θα μας στεναχωρήσει πιο πολύ από όλους.

Στις Άγριες Μέλισσες έχουμε ήδη έρθει αντιμέτωπες με τον χωρισμό της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Η Ασημίνα στο Παρίσι αποκάλυψε όλη την αλήθεια στον σύζυγό της για τον Σέργιο, με εκείνον να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Αφού έφυγε αγανακτισμένος να πάρει λίγο αέρα και να συνέλθει από όλα αυτά που άκουσε, η κίνηση που έκανε όσο η Ασημίνα κοιμόταν, ήταν να πάρει το παιδί και να επιστρέψει στην Ελλάδα και το Διαφάνι.

Η Ασημίνα βρέθηκε μόνη της σε μία χώρα χωρίς χρήματα και χωρίς να μιλά τη γλώσσα, με φύλακα άγγελο της τη Ζωρζέτ, η οποία την βοήθησε να επιστρέψει στο χωριό. Από εκεί κι έπειτα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Ο Νικηφόρος έβαλε μπροστά το διαζύγιο, ενώ κατέθεσε και αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να μην πλησιάζει καν το παιδί.

Αυτός όμως δεν θα είναι ο μοναδικός χωρισμός που θα δούμε στο Διαφάνι. Όπως ήδη σου αναφέραμε μερικές ημέρες πριν, ο Νικηφόρος πάνω σε έναν καυγά του με τον Κωνσταντή θα του αποκαλύψει τον λόγο του διαζυγίου. Αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι θα οδηγήσει σε χωρισμό Κωνσταντή και Δρόσως οι οποίοι όμως θα τα βρουν ξανά στην πορεία γιατί τα συναισθήματά τους είναι έντονα και βαθιά.

Υπάρχει ακόμη ένας χωρισμός όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό σήμερα και αυτός θα είναι αμετάκλητος. Στη gallery θα μάθεις για ποιο ζευγάρι μιλάμε.