Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή στο Διαφάνι με χωρισμό που δεν περιμένεις καν

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή στο Διαφάνι με χωρισμό που δεν περιμένεις καν

Είναι οριστικός και αυτός ο χωρισμός;

Μπορεί εχθές να μας συνεπήρε η δίκη ή μάλλον η καταδίκη του Μάνου Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες και να ξεχάσαμε για λίγο το story Νικηφόρος-Ασημίνα και την αποκάλυψη του φόνου, όμως η επιστροφή της Ασημίνας από το Παρίσι μας έφερε και πάλι αντιμέτωπες με το γεγονός.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι ή έχεις χάσει επεισόδια να σου θυμίσουμε πως η Ασημίνα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψουν στο χωριό του αποκάλυψε πως ο Σέργιος σκοτώθηκε και από τις τρεις αδερφές γιατί πήγε να βιάσει τη Δρόσω.

Ο Νικηφόρος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και η μόνη κίνηση που σκέφτηκε να κάνει ήταν να πάρει το παιδί και να φύγει από το Παρίσι αφήνοντας την Ασημίνα μόνη της στην πόλη του φωτός. Επιστρέφοντας στο Διαφάνι ο Νικηφόρος ανακοίνωσε τον χωρισμό και το διαζύγιό του από την Ασημίνα και δήλωσε στον Κωνσταντή (για να μεταφέρει και στη Δρόσω) πως το παιδί δεν θα το πλησιάσει καμία Σταμίρη πια.

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη συζήτηση ανάμεσα σε Δρόσω και Ασημίνα σχετικά με όσα συνέβησαν στο Παρίσι και περιμένουμε να μάθουμε την αντίδραση της Ελένης σε όλα αυτά. Πώς θα αντιδράσει μόλις μάθει τι έκανε η αδερφή της;



Όσο για τη συνέχεια; Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και εκτός από τον χωρισμό Ασημίνας-Νικηφόρου θα έχουμε ακόμη έναν.

Στη gallery θα δεις για ποιους μιλάμε.