Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη εμφάνιση μετά το μήνυμα για τη μάχη με τα κιλά (video)

Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη εμφάνιση μετά το μήνυμα για τη μάχη με τα κιλά (video)

Η νέα εμφάνιση της Εριέττας Κούρκουλου.

Μόλις χτες, η Εριέττα Κούρκουλου μας συγκλόνισε με το μήνυμά της στο Instagram για τη μάχη με τα κιλά και τη μάχη που έδωσε για να ξεφύγει από τα πρότυπα τελειότητας των σωμάτων στα social media.

Και σήμερα, η κόρη του Νίκου Κούρκουλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση. Η Εριέττα, μαζί με τις ΜΕΛISSES και τη Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκαν στο καταφύγιο της Save A Greek Stray όπου η Εριέττα τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις περίθαλψης των αδέσποτων, ενόψει της live stream συναυλίας «ΜΕΛΙSSES for the dogs», αυτή την Κυριακή 4 Απριλίου, στις 4 το απόγευμα.

«Είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε από κοντά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Save A Greek Stray. Οι εγκαταστάσεις είναι υποδειγματικές και οι συνθήκες για τα αδέσποτα εξαιρετικές», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.



«Για μένα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το έργο της Save A Greek Stray. Η δουλειά που κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια είναι αξιοθαύμαστη και αν κάτι θα θέλαμε να μείνει από την παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα είναι το πόσο σημαντικό είναι να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας και να υιοθετούμε αντί να αγοράζουμε», είπε η Μαίρη Συνατσάκη, που μαζί με τον Διονύση Ατζαράκη θα παρουσιάσουν την live stream συναυλία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ΜΕΛISSES που για ακόμα μια φορά στηρίζουν την προσπάθειά μας, καθώς και την Μαίρη Συνατσάκη και τον Διονύση Ατζαράκη που βοηθούν κι αυτοί τον σκοπό της συναυλίας παρουσιάζοντάς την», δήλωσε η Εριέττα Κούρκουλου.

Η Κούρκουλου είναι γνωστή για την αγάπη της για τα αδέσποτα και η εμφάνισή της αυτή ήταν όπως ακριβώς την περιμέναμε, αψεγάδιαστη.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.