Έτοιμη να αποκτήσει τρίτο παιδί η Chrissy Teigen μετά την σοκαριστική αποβολή της

Έτοιμη να αποκτήσει τρίτο παιδί η Chrissy Teigen μετά την σοκαριστική αποβολή της

Τι δήλωσε η συγγραφέας και μοντέλο;

Τον Οκτώβρη που μας πέρασε η Chrissy Teigen και ο John Legend βίωσαν μία από τις πιο άσχημες και δύσκολες περιόδους της ζωή τους. Η Chrissy ούσα έγκυος στο τρίτο της παιδάκι, τον Jack όπως μάθαμε στην πορεία ότι θα τον ονόμαζαν, είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, η οποία δυστυχώς οδήγησε σε μία άσχημη αποβολή.

Η συγγραφέας και μοντέλο έχασε το μωράκι που κυοφορούσε, ανεβάζοντας μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram account της, οι οποίες σκόρπισαν απέραντή θλίψη. «Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.

Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα. Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την θετική ενέργεια που μας στέλνατε, για τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε την αγάπη σας και πραγματικά σας εκτιμάμε. Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα δύο υπέροχα μωρά μας, Luna και Miles, για τα απίθανα πράγματα που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε. Δεν μπορεί όμως ο ήλιος να λάμπει κάθε μέρα. Αυτές τις σκοτεινές μέρες, θα πενθήσουμε, θα κλάψουμε. Θα αγκαλιαστουμε όμως και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο και μαζί θα το ξεπεράσουμε», έγραφε τότε η Chrissy στο caption με τα σχόλια συμπαράστασης να πέφτουν βροχή.

Η Chrissy όμως είναι αποφασισμένη να αποκτήσει και τρίτο παιδάκι και θα το κάνει με κάθε τρόπο. Η Teigen αποκάλυψε ότι αυτή και ο John Legend σκοπεύουν να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά μετά την θλιβερή απώλεια της εγκυμοσύνης της το περασμένο φθινόπωρο.

Το μοντέλο και ο σύζυγός της είναι αποφασισμένοι να προσθέσουν ένα ακόμη παιδί στην οικογένεια τους, έχουν ήδη δύο τη Luna και τον Miles, είτε με εξωσωματική γονιμοποίηση είτε με υιοθεσία, δήλωσε η Teigen σε συνέντευξή της στο People.

«Δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς τα παιδιά μου - απλά δεν μπορώ… Και δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς περισσότερα παιδιά, ειλικρινά, οπότε θα δούμε!» είπε η Teigen. Αυτό πραγματικά είναι ό,τι πιο όμορφο ακούσαμε σήμερα.