Διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει τη 18μηνη θεραπεία του 8χρονου γιου της

Διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει τη 18μηνη θεραπεία του 8χρονου γιου της

Η διάσημη καλλιτέχνης μοιράζεται τη φωτογραφία του γιου της, Δημήτρη, και την περιπέτειά του.

Μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της της Ελλάδας αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στα social media. Αυτή ουσιαστικά περιλαμβάνει μία φωτογραφία με τον γιο της στον γιατρό αλλά και ένα κείμενο που περιγράφει τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με αυτό, ο γιος της αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, για 18 μήνες έκανε θεραπεία και βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που οι celebrities αποφασίζουν να μοιραστούν πιο προσωπικά τους νέα με τους followers τους. Και ένα τόσο σημαντικό γεγονός δε θα μπορούσε να λείπει από τον τοίχο τους.

Ο λόγος για την αγαπημένη μας Καλομοίρα που δημοσίευσε την εν λόγω ανάρτηση στο προφίλ της. Ο 8χρονος Δημήτρης έπρεπε να υποβληθεί σε μία θεραπεία εξαιτίας των αλλεργιών του σε ξηρούς καρπούς και, ευτυχώς, όλα πήγαν καλά.

«Συγχαρητήρια στον Δημήτρη μου που τελείωσε την OIT (Oral Immunotherapy) θεραπεία του για τις αλλεργίες του στα καρύδια και τα κάσιους! Κράτησα πολύ αυτοί οι 18 μήνες και είμαστε όλοι τόσο περήφανοι! Ευχαριστούμε τον γιατρό Dr. Shayegan για όλη την καθοδήγηση, την υποστήριξη και την υπομονή! Ως μητέρα έχω ένα λιγότερο πράγμα να ανησυχώ… τα καρύδια του», έγραψε.

Δες στην παρακάτω gallery τη φωτογραφία της Καλομοίρας και του μικρού μαζί με τον γιατρό τους.

DPG Network