Survivor: Χαμός στον λογαριασμό του Κόρομι - Σφοδρή επίθεση στον παίκτη

Survivor: Χαμός στον λογαριασμό του Κόρομι - Σφοδρή επίθεση στον παίκτη

Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του μετά την απόφαση που πήρε στο Survivor.

Το Survivor συνεχίζει την πορεία του πολύ δυναμικά. Το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο και οι παίκτες δε σταματούν να δίνουν υλικό στο κοινό που παρακολουθεί φανατικά το παιχνίδι. Οι ίντριγκες, όσο περνάει ο καιρός, αυξάνονται. Λογικό, καθώς η πείνα και η εξάντληση σίγουρα δεν αποτελούν τους κατάλληλους συμμάχους.

Οι στρατηγικές έχουν αρχίσει να φαίνονται εδώ και πολύ καιρό. Κλίκες έχουν δημιουργηθεί με σκοπό είτε να βρουν ανθρώπους που ταιριάζουν στις φιλίες είτε να συνασπιστούν για να μπορούν να έχουν σοβαρό λόγο στις ψηφοφορίες.

Ο κόσμος, βέβαια, δε συμφωνεί πάντα με τα όσα βλέπει να εκτυλίσσονται μπροστά του. Και, όταν γίνεται αυτό, δε διστάζει να πει τη γνώμη του. Όμως, μερικές φορές τα πράγματα γίνονται ακραία. Η συμπεριφορά είναι εμφανώς πιο επιθετική.




Λόγω της πρόσφατης ψηφοφορίας στο Survivor, πολλοί ήταν αυτοί που δυσαρεστήθηκαν με τον Γιώργο Κόρομι. Κάποιοι επισκέφθηκαν τον λογαριασμό του στα social media και του απευθύνθηκαν σε σχόλια με πολύ επιθετικό τρόπο.

Πρόσφατα, μάλιστα, πληροφορίες ήθελαν μέχρι και τους γονείς του να δέχονται bullying λόγω της συμμετοχής του γιου τους στο Survivor.

Στη συνέχεια θα δεις μερικά από τα πολύ επιθετικά σχόλια που έκαναν στον Κόρο αλλά και μερικούς υποστηρικτές του που έσπευσαν να τον υπερασπιστούν.