Μετά τα ερωτικά σκάνδαλα, η διάσημη ηθοποιός βρήκε επίσημα άλλο σύντροφο

Μετά τα ερωτικά σκάνδαλα, η διάσημη ηθοποιός βρήκε επίσημα άλλο σύντροφο

Συζητήθηκε για αρκετό καιρό η ενασχόλησή της με δεσμευμένους άντρες.

Λίγους μήνες πριν μπει το 2021, ένα σκάνδαλο εμφανίστηκε στη showbiz. Όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε άναυδος τα δρώμενα μην μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του. Ήταν τότε που μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood, γνωστή για τη συμμετοχή της σε διάσημες ταινίες των τελευταίων ετών, βρέθηκε να συνδέεται ερωτικά με παντρεμένο συνάδελφό της.

Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, ο εν λόγω συνάδελφος ήταν επίσης πολύ γνωστός. Ίσως και πιο γνωστός από εκείνη. Κάτι που έμπρακτα σήμαινε ότι το κοινό θα ασχοληθεί περισσότερο με τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Ο λόγος για τη Lily James και τον Dominic West που για αρκετές εβδομάδες ήταν πρώτο θέμα παγκοσμίως. Λίγο μετά από αυτό το σκάνδαλο, ακούστηκε ότι η ηθοποιός μπήκε ανάμεσα και σε άλλο ζευγάρι, νέα που προβλημάτισαν ακόμα περισσότερο το κοινό για τη συμπεριφορά της.

Τελικά, μερικούς μήνες μετά τα καθέκαστα, η James εμφανίστηκε δημόσια με τον νέο της σύντροφο. Ο λόγος για τον μουσικό Michael Shuman -γνωστό για τον ρόλο του ως μπασίστα του ροκ συγκροτήματος Queens of the Stone Age- με τον οποίο εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι σε έξοδό τους.




Το πότε η 21χρονη ηθοποιός και ο 35χρονος μουσικός ξεκίνησαν να βγαίνουν είναι άγνωστο, όμως δείχνουν να είναι σε πολύ καλό στάδιο της σχέσης τους.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού στην παρακάτω gallery.