Η απίστευτη φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή που σχολίασε μέχρι και η Δέσποινα Βανδή

Η απίστευτη φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή που σχολίασε μέχρι και η Δέσποινα Βανδή

Πόσο όμορφη γυναίκα είναι;

Δεν είναι ψέμα πως η Καίτη Γαρμπή είναι μία από τις αγαπημένες μας Ελληνίδες τραγουδίστριες. Πάντα υπήρχαν οι Βανδ-ικοί και οι Βισσ-ικοί, υπήρχαν όμως και αυτοί που αγνοούσαν και τα δύο club αυτά γιατί ήταν φανατικοί της Καίτης Γαρμπή. Και είναι ακόμη. Με τον Διονύση Σχοινά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου, και η αλήθεια είναι πως δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε μαζί.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μάλιστα στην εκπομπή Σπίτι με το Mega τους απολαύσαμε μαζί, και για λίγο νιώσαμε πως βρισκόμασταν και πάλι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και διασκεδάζαμε όπως παλιά. Δύο πράγματα μας έλειπαν, οι φίλοι και το καλό ντύσιμο, αφού εκείνο το βράδυ μας βρήκε με τις πιτζάμες.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να αναγνωρίσουμε στην Καίτη Γαρμπή την οποία απολαμβάνουμε και κάθε Παρασκευή live στο House Of Fame, είναι πως έχει μεγαλώσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ καλά, αφού σε καμία περίπτωση δεν την κάνεις για την ηλικία που είναι. Ήταν και παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα και αυτό αρκεί μια βόλτα στο Instagram της για να το επιβεβαιώσεις.

Αυτό που μας αρέσει ωστόσο πιο πολύ, είναι οι στιγμές αυτές που βλέπουμε αγαπημένους μας celebrities να ανεβάζουν throwback φωτογραφίες τους. Αυτό έκανε και η Καίτη Γαρμπή μέσα στο Σαββατοκύριακο αφήνοντας μας άφωνες.

Μάλιστα τη φωτογραφία της σχολίασε ακόμη και η Δέσποινα Βανδή ενώ είχε και πάνω από 20 χιλιάδες likes.


https://www.instagram.com/p/CM7uqHMl_iJ

DPG Network