Οι κλίκες έσπασαν στις νέες ομάδες του Survivor και τα tweets είναι απίθανα (photos)

Οι κλίκες έσπασαν στις νέες ομάδες του Survivor και τα tweets είναι απίθανα (photos)

Survivor: Νέες ομάδες για τους μπλε και κόκκινους και το Twitter οργίασε.

Μπορεί η επιστροφή της Ανθής Σαλαγκούδη να ήταν μόνο ένα πρωταπριλιάτικο αστείο του Γιώργου Λιανού και της παραγωγής του Survivor και η πρώην παίκτρια να μην επέστρεψε τελικά, όμως η δεύτερη ανατροπή της βραδιάς, την Κυριακή 4 Απριλίου 2021, ήταν πραγματική πέρα για πέρα.

Ο Ατζούν αποφάσισε να ανακατέψει τις ομάδες που ευτυχώς μοιράζονται την ίδια παραλία και να χωρίσει κάποια ζευγάρια και κάποιες κλίκες που πίστευαν πως θα πορευτούν μαζί μέχρι τον τελικό.

Όπως σίγουρα θυμάσαι την προηγούμενη φορά οι πιο δημοφιλείς παίκτες ήταν εκείνοι που μοίρασαν την «τράπουλα» ενώ αυτή τη φορά έγινε απευθείας με την ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό.

Την Κόκκινη Ομάδα αποτελούν πια οι:
Ηλίας Μπόγδανος
Ελευθερία Ελευθερίου
Αλέξης
Γιώργος Ασημακόπουλος
Σάκης
Καρολίνα
Τριαντάφυλλος
Νικολέτα

Την Μπλε ομάδα απαρτίζουν οι:
Παύλος
Χριστίνα Κεφαλά
Ελένη
James
Κώστας
Γιώργος Κορομι
Μαριαλένα Ρουμελιώτου
Νίκος Μπάρτζης

Περισσότερα απ΄π 50 χιλιάδες tweets γράφτηκαν για το σπάσιμο αυτό των ομάδων και εννοείται πως από το δόντια των χρηστών του Twitter δεν γλίτωσε ο Σάκης που έχασε και τα δύο κορίτσια που τον στήριζαν, τις δύο πρώην του και στην πραγματική ζωή, Μαριαλένα και Χριστίνα.



Όσο για τον Τριαντάφυλλο παρέμεινε κόκκινος και ξενέρωσε απίστευτα τον Ηλία Μπόγδανο που είδε τον κολλητό του Κόρο να πηγαίνει στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Ευτυχισμένοι και ευλογημένοι στο Twitter, παρέμειναν οι Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής που ήταν ξανά μαζί στην μπλε ομάδα.

Δες τα πιο αστεία tweets παρακάτω.