Αποκάλυψη Λιανού: Με ποιο κριτήριο έγιναν οι αλλαγές στις ομάδες του Survivor πραγματικά

Αποκάλυψη Λιανού: Με ποιο κριτήριο έγιναν οι αλλαγές στις ομάδες του Survivor πραγματικά

Αποκάλυψη Λιανού: Πότε θα γίνει ατομικό το Survivor;

Αυτό το ανακάτεμα της τράπουλας στα μισά του φετινού Survivor, ήταν ικανό να φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται με ποια κριτήρια έγινε η αλλαγή στους κόκκινους και στους μπλε, ο παρουσιαστής του ριάλιτι Γιώργος Λιανός έκανε μια σειρά από αποκαλύψεις, αλλά όχι στην τηλεόραση αλλά στο ραδιόφωνο.

Ο Γιώργος είναι τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αέρα του Sfaira 102,2 και επειδή το Survivor ενδιαφέρει πια τους πάντες, ο Λιανός απάντησε στις ερωτήσεις των συνπαραγωγών του στο ραδιόφωνο.

Όσον αφορά τις νέες ομάδες, ο Λιανός αποκάλυψε πως αυτό το ανακάτεμα συνέβη από ψηλά στην παραγωγή με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια.

Όπως εξήγησε ο Λιανός, αυτή που δέχτηκε με μεγάλη στεναχώρια την αλλαγή ήταν η Μαριαλένα, η οποία δεν σταμάτησε να κλαίει, παρότι με τους συμπαίκτες της θα παραμείνει στην ίδια παραλία.



Και είναι αλήθεια πως τα δάκρυα της Μαριαλένας στο συμβούλιο, μετά την αλλαγή του πρώην της Σάκη Κατσούλη, δεν σταματούσαν να τρέχουν από το πρόσωπό της.

Πάντως, στο Πρω1νό του ΑΝΤ1, ο πάλαι ποτέ μισθοφόρος του Survivor 2017, αποκάλυψε πως αυτός ο χωεισμός Σάκη Μαριαλένας, ήταν απαίτηση του σκηνοθέτη του ριάλιτι επιβίωσης.



Γιατί όμως δεν χωρίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης από τον James Καφετζή; Και πότε έρχονται οι ατομικοί αγώνες στο Survivor; Η αποκάλυψη στην gallery.