Η φορτισμένη συνύπαρξη της Φ. Σκορδά και της Α. Σαλαγκούδη στο πλατό του Πρωινού (video)

Η φορτισμένη συνύπαρξη της Φ. Σκορδά και της Α. Σαλαγκούδη στο πλατό του Πρωινού (video)

Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες;

Μια άβολη -θα τη χαρακτηρίζαμε- στιγμή βίωσαν πριν από λίγη ώρα στο πλατό του Πρωινού η Φαίη Σκορδά και η Ανθή Σαλαγκούδη. Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή σήμερα και ίσως αυτά τα λεπτά να ήταν τα πιο άβολα τόσο για την ίδια τη Φαίη, όσο και για την καλεσμένη Ανθή.

Η αρχή της συνέντευξης έγινε ρωτώντας την Ανθή πως της φάνηκε η αντίδραση των πρώην συμπαικτών της στο reality επιβίωσης, μόλις ο Λιανός τους ανακοίνωσε (σαν πρωταπριλιάτικο αστείο) πως μπαίνει ξανά στο παιχνίδι η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος δήλωσε πως γέλασε αρκετά, αλλά θεώρησε αναμενόμενη την αντίδρασή τους.



Όπως θυμάσαι είχε γίνει μεγάλος ντόρος σχετικά με την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor και με το γεγονός πως βγήκε η δημοφιλέστερη του κοινού. Το θέμα αυτό έθιξε η Φαίη Σκορδά, η οποία στη συνέχεια δέχθηκε κατά κάποιο τρόπο προσωπική «επίθεση» από την Ανθή, όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής σχετικά με τη μητέρα της.

Η Ανθή αρνήθηκε κατηγορηματικά πως η μητέρα της ήταν «μπλεγμένη» σε οποιαδήποτε βοήθεια και αποστολή σωρείας μηνυμάτων προκειμένου να μείνει στο παιχνίδι. Ωστόσο η Φαίη, μη θέλοντας να εκθέσει την ίδια ή τη μητέρα της, παρά το γεγονός πως υπήρχαν κάποια στοιχεία δεν προχώρησε στην ανάλυση του θέματος, αλλά αρκέστηκε να πει πως κάθε γονιός θα βοηθούσε το παιδί του με όποιον τρόπο.



Η συνέχεια της συνέντευξης έγινε κάτω από πολύ άβολες συνθήκες με τις δύο γυναίκες να προσπαθούν να συνυπάρξουν για το υπόλοιπο της εκπομπής.