ΜasterChef: Αυτός είναι ο τρίτος παίκτης που επιστρέφει στο παιχνίδι (photos)

ΜasterChef: Αυτός είναι ο τρίτος παίκτης που επιστρέφει στο παιχνίδι (photos)

Nαι, είναι αυτός που πιστεύεις και έπρεπε!

Survivor, MasterChef, ο Έλληνας τηλεθεατής είναι διχασμένος ανάμεσα στα δύο πολύ πετυχημένα τηλεοπτικά reality παιχνίδια, τα οποία κάνουν εξαιρετικά νούμερα, μιας και ειδικά φέτος η επιλογή των χαρακτήρων είναι τουλάχιστον εξαιρετική!

Άνθρωποι με τσαγανό, που δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους, είναι ακριβώς αυτό που αναζητά η ελληνική τηλεόραση, αλλά και ο Έλληνας τηλεθεατής, ώστε τα μονότονα βράδια της καραντίνας, να γίνουν λίγο πιο ενδιαφέροντα.

Όσον αφορά στο MasterChef, οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ, μιας και μετά την αποχώρηση ενός εκ των φαβορί και πιο συγκεκριμένα της Μαρίνας, ακόμη ένας δυνατός παίκτης αποχαιρέτησε το παιχνίδι, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Και ενώ στην περίπτωση της Μαρίνας το κοινό είχε ενθουσιαστεί, η αποχώρηση του Ιωάννη σκόρπισε απογοήτευση, μιας και αρκετοί ήταν εκείνοι που τη θεώρησαν άδικη. Μάλιστα όπως φάνηκε, ιδιαίτερα απογοητευμένοι ήταν και οι κριτές, οι οποίοι έδωσαν άπλετο χώρο στον παίκτη να αποχαιρετήσει τους φίλους του.


https://www.instagram.com/p/CNN8PY3qX19/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα αυτά βέβαια, χωρίς να λογαριάζουμε έναν βασικό κανόνα του παιχνιδιού, που δεν είναι άλλος από τις… επιστροφές παικτών που έχουν αποχωρήσει! Σύμφωνα λοιπόν με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, η πρώτη επιστροφή είναι αυτή της Μαρίνας Ντεμολλάι, ενώ ακολουθεί και ο Αλέξανδρος Συνοδινός.

Ωστόσο θα υπάρξει και τρίτη επιστροφή, την οποία μόλις μάθαμε μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Δες την παρακάτω gallery: