Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας συλλαμβάνεται και το Διαφάνι παγώνει

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας συλλαμβάνεται και το Διαφάνι παγώνει

Όχι, αυτή την εξέλιξη κανείς δεν την περίμενε.

Έχοντας περάσει οι τρεις καθιερωμένες ημέρες της εβδομάδας χωρίς Άγριες Μέλισσες, έφτασε επιτέλους η νέα εβδομάδα και η Δευτέρα, όπου και πάλι θα παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας σειρά. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες απόψε το βράδυ και είμαστε έτοιμες να απολαύσουμε ένα ακόμη υπέροχο επεισόδιο.

Έχουμε ήδη δει την απόφαση Ασημίνας και Νικηφόρου να χωρίσουν και μετά από συζήτηση που είχε ο δεύτερος με τον Λάμπρο μάθαμε πως δεν θα καταδώσει στην αστυνομία τις τρεις αδερφές μετά την αποκάλυψη που του έκανε η Ασημίνα. Ωστόσο είναι αποφασισμένος να την κρατήσει μακριά από το παιδί.

Όπως έχουμε ήδη δει σε trailer του σημερινού επεισοδίου, Δρόσω και Ασημίνα θα συμμαχήσουν έτσι ώστε να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του παιδιού, με τη Μυρσίνη να λέει στην Ασημίνα, πως θα είναι λάθος να κάνει κόμμα με τη Δρόσω. Μέσα από το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, είδαμε δύο αποκλειστικά αποσπάσματα από το σημερινό επεισόδιο, όμως αυτό που μας σόκαρε πιο πολύ ήταν ήταν το spoiler που έδωσε ο Αλέξης Μίχας.

Οι έρευνες για τον φόνο του Σωκράτη Θέμελη συνεχίζονται και όλο και πλησιάζουν προς τον Δούκα. Τι θα συμβεί αν μαθευτεί τι έκανε; Το βράδυ του γάμου του ενωμοτάρχη Προύσαλη και της Ρίζως, κι ενώ όλοι διασκεδάζουν στην πλατεία του χωριού, ο Δούκας θα διαρρήξει τη χωροφυλακή προκειμένου να πάρει ένα έγγραφο που έχει έρθει και δίνει στοιχεία για τον θάνατο του Θέμελη.

Ο Προύσαλης και ο Άγγελος αμέσως τον υποψιάζονται και καλούν την Ανέτ για κατάθεση. Κι εκεί γίνεται η μεγαλύτερη ίσως ανατροπή. Η Ανέτ θα δώσει στεγνά τον Δούκα για το έγκλημά του κι εκείνος θα συλληφθεί. Οι δικηγόροι προσπαθούν να μεταπείσουν την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεσή της όμως δεν τα καταφέρνουν.

Τι θα συμβεί τελικά με τον Δούκα; Θα την πληρώσει για τον μόνο «δίκαιο» φόνο που έκανε, σκοτώνοντας τον βιαστή της αδερφής του;