Survivor 4: Η μεγάλη αλλαγή στα σχόλια του κόσμου για τον Ηλία Μπόγδανο (photos)

Survivor 4: Η μεγάλη αλλαγή στα σχόλια του κόσμου για τον Ηλία Μπόγδανο (photos)

Το έχεις παρατηρήσει;

Θυμάσαι όταν στα προηγούμενα Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης έλεγε ξανά και ξανά πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών; Ε, δεν είχε άδικο γιατί αυτό βλέπουμε πως γίνεται και στο φετινό reality επιβίωσης. Το βράδυ της Κυριακής για παράδειγμα παρακολουθήσαμε ένα τέτοιο επεισόδιο, όταν μετά το τέλος του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε έκτακτο συμβούλιο μίξης ομάδων.

Κρύος ιδρώτας έλουσε τους παίκτες τόσο της μπλε, όσο και της κόκκινης ομάδας. Κανείς δεν ήθελε να αλλάξει ομάδα και όλοι ανησυχούσαν για το χειρότερο σενάριο. Κάτι που αν σκεφτείς τον χωρισμό Σάκη-Μαριαλένας, πήρε σάρκα και οστά. Ο Σάκης στεναχωρήθηκε πολύ και η Μαριαλένα δεν σταμάτησε να κλαίει για περίπου δύο εικοσιτετράωρα σύμφωνα με πηγές.

Στο χθεσινό αγώνισμα βέβαια παρακολουθήσαμε για πολλοστή φορά να τα βάζουν με τον Τριαντάφυλλο, με τον Ηλία Μπόγδανο να συμπεριφέρεται πραγματικά αλλόκοτα μετά από κάποιες δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι για στημένα run Σάκη-Αλέξη με Τριαντάφυλλο.

Και σε εκείνο το σημείο συνειδητοποιήσαμε πόσο έχει αλλάξει η συμπεριφορά του Ηλία Μπόγδανου από τότε που μπήκε στο Survivor. Γι’ αυτό και μπήκαμε στο Instagram και πιο συγκεκριμένα στο προφίλ του, προκειμένου να δούμε αν αυτό αποτυπώνεται και στα σχόλια του κόσμου. Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι σκέψεις μας. Η κλίκα της κόκκινης ομάδας δεν σχολιάζεται αρνητικά μόνο στο Twitter, αλλά και στα comments του κόσμου στα προσωπικά accounts των παικτών.

Για παράδειγμα είδαμε σχόλια στο account του Ηλία Μπόγδανου που έλεγαν πως ενώ στην αρχή τον συμπαθούσαν και τον στήριζαν πολύ, πλέον έχουν αλλάξει άποψη και αυτή δεν είναι σίγουρα θετική. Έχει όμως και κάποιους σταθερούς fans οι οποίοι σχολιάζουν μόνο θετικά.

Ki όχι μόνο. Στο χτεσινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας, που κέρδισε ο Ηλίας, φάνηκε πως το κατάφερε για με μια μικρή πονηριά, κλέβοντας!

ilias4

Στη gallery παρακάτω θα δεις κάποια σχόλια που ξεχωρίσαμε τόσο αρνητικά, όσο και θετικά.