Survivor: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία μετά την αλλαγή ομάδων

Sabine Camhi
Survivor: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία μετά την αλλαγή ομάδων

Πρώτος αγώνας ασυλίας μετά την αλλαγή των ομάδων στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης.

Πανικό έφερε η παραγωγή του παιχνιδιού, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο αποφάσισε να καλέσει τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να διαμορφωθούν οι νέες ομάδες. Αυτό είχε γίνει και πριν μερικές εβδομάδες, όταν οι δύο ισχυρότεροι παίκτες των δύο ομάδων, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Κοψιδάς δημιούργησαν τις δύο νέες ομάδες, τους «Μπλε» και τους «Κόκκινους», μετά την… διάλυση των «Μαχητών» και των «Διάσημων».

Στο χθεσινό επεισόδιο όμως η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να ανακατέψει μόνη της τους παίκτες. 0ι δύο ομάδες που δημιουργήθηκαν ήταν οι εξής:

Κόκκινοι: Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέξης Παππάς, Ελευθερία Ελευθερίου, Καρολίνα Καλύβα, Σάκης Κατσούλης, Νικολέτα Μαυρίδη και Τριαντάφυλλος.

Μπλε: Τζέιμς Καφετζής, Ελένη Χαμπέρη, Κώστας Παπαδόπουλος, Χριστίνα Κεφαλά, Παύλος Γαλακτερός, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκος Μπάρτζης.

Αυτό προκάλεσε μερικές αναταραχές μεταξύ συγκεκριμένων παικτών, κυρίως για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Από το μηδέν άρα ξεκινάνε σήμερα μπλε και κόκκινοι στο Survivor. Oι δύο ομάδες καλούνται να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες αλλαγές, και να ακολουθήσουν τις δύο μεγάλες «μάχες» της εβδομάδας για την ασυλία.

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε την Μαριαλένα να μη μπορεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα και να λυγίζει. H ίδια δήλωσε στην κάμερα μεταξύ άλλων: «Μαζεύω για δεύτερη φορά τα κομμάτια μου. Πήραν τον δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου. Λύγισα».



Είδαμε στη συνέχεια το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία σε έναν δύσκολο στίβο μάχης με λάσπη. Η ομάδα που νίκησε είναι η Μπλε με 10-9, η οποία θα πάει ανενόχλητη στο συμβούλιο του νησιού. Από την άλλη η Κόκκινη ομάδα θα πρέπει να υποδείξει και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η ομάδα συνεχίζει το σερί που είχε δημιουργήσει την τελευταία εβδομάδα και κατακτά την πρώτη ασυλία.

Πρώτα όμως οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα πρέπει να αγωνιστούν στο διαγώνισμα για την ατομική ασυλία. Ο Ηλίας Μπόγδανος κέρδισε το κολιέ και έτσι θα αναγκαστεί αύριο να δώσει ακόμα έναν παίκτη. Στο συμβούλιο του νησιού στη συνέχεια, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι, για πέμπτη φορά, ο Τριαντάφυλλος.