Γιώργος Ασημακόπουλος Survivor: Ο μεγάλος του αδερφός αποκάλυψε τα μυστικά του (photos)

11 SHARES

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Γιάννης Ασημακόπουλος, αδερφός του Γιώργου.

Στην εκπομπή Happy Day, μίλησε ο Γιάννης ή Ιωάννης Ασημακόπουλος, ο μεγάλος αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου από το Survivor.

Ο αδερφός του παίκτη, μοιάζει πάρα πολύ με τον αδερφό του, με τον οποίο έχει τρία χρόνια διαφορά και μίλησε για τη σχέση τους αλλά και για τον μικρότερο, αδερφό τους Αλέξανδρο που έχει φύγει από τη ζωή.

Ο Γιάννης εξήγησε πως την ιστορία για τον αδικοχαμένο Αλέξανδρο δεν θα την εκμεταλλευόταν ποτέ ο αδερφός του για να γίνει αγαπητός στο κοινό και τόνισε πως η ιστορία αυτή έγινε γνωστή επειδή αναφέρθηκε σε αυτή ο Περικλής Κονδυλάτος όσο ακόμα ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ο Γιώργος είναι ο δεύτερος αδερφός. Εγώ είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερος του. Ήμασταν τέσσερα αδέρφια. Ο μικρός μας Αλέξανδρος ήταν αυτός που έφυγε. Ο Γιώργος δεν θα πρόβαλε σε καμία περίπτωση της οικογενειακή μας κατάσταση, που είχαμε βιώσει πριν από πολλά χρόνια. Δε θα το εκμεταλλευόμασταν. Ο Περικλής για να το πει, σίγουρα το έμαθε από τον Γιώργο. Ο Περικλής βγήκε και πήρε θέση για ένα θέμα που ο Γιώργος δεν εκμεταλλεύτηκε στις κάμερες. Έχω άλλον έναν αδερφό μικρότερο. Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, ήρθε άλλος ένας αδερφός. Ο Χρήστος Παναγιώτης που τώρα είναι 20 χρονών και μας βοηθάει και στα μαγαζιά. Η μητέρα μου είναι ήρωας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Γιώργο μας. Και η μητέρα μου τον βλέπει και αγωνιά», τόνισε ο μεγάλος αδερφός, ο οποίος έκανε και αποκαλύψεις για τον μικρότερο Γιώργο.

Δες στην παρακάτω gallery και πόσο μοιάζουν τα δύο αδέρφια και τι αποκάλυψε ο Γιάννης για τον Γιώργο και το Survivor.

11 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ