Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη έμαθε την τιμωρία του Βόσκαρη και το Twitter αποθέωσε τη στάση της

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη έμαθε την τιμωρία του Βόσκαρη και το Twitter αποθέωσε τη στάση της

Είναι άραγε αυτή που περίμενες να δεις;

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η δίκη του Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες και επιτέλους είδαμε την Ελένη να δικαιώνεται για όλα αυτά που πέρασε στη φυλακή εξαιτίας του. Οι κατηγορίες που τον βάραιναν πολλές, οι φορές που τις αρνήθηκε και έλεγε πως είναι ασύστολα ψεύδη για να τον σπιλώσουν περισσότερες. Μπορεί η Σοφούλα να έδωσε τη χαριστική βολή στον Βόσκαρη, όμως το δικαστήριο είχε ήδη πειστεί για το ποιόν του.

Το δικαστήριο αποφάσισε 20 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή και είδαμε κιόλας από την πρώτη στιγμή την μεταφορά του στη φυλακή. Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο του και η τιμωρία του δεν άργησε να έρθει. Κάποιοι φυλακισμένοι τους οποίους είχε συναντήσει ξανά στο παρελθόν ο Βόσκαρης, όντας διευθυντής σε άλλες φυλακές έσπευσαν να τον «καλωσορίσουν» με τον χειρότερο όμως τρόπο.

Ο ευνουχισμός του Βόσκαρη μονοπώλησε ιδιαίτερα το Twitter την προηγούμενη εβδομάδα, όμως σήμερα ήταν η σειρά της Ελένης να το μάθει. Ο κοινοτάρχης και πατέρας της Σοφούλας μετέφερε τα νέα στον Λάμπρο και την Ελένη και η αντίδρασή της ήταν η αναμενόμενη. Ή μήπως όχι;

Στο μεσημεριανό τραπέζι που βρέθηκε ο Λάμπρος με την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω, η Ελένη μετέφερε τα νέα στις αδερφές της με τη Δρόσω να απαντά πως πήρε αυτό που του άξιζε. Τότε η Ελένη απάντησε πως δεν ήταν αυτός ο σκοπός και πως δεν χάρηκε με την τιμωρία του. Η τιμωρία του δόθηκε από το δικαστήριο και τους νόμους της πολιτείας και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τιμωρεί κάποιον εντός φυλακής.

Η στάση αυτή βέβαια της Ελένης για πολλούς ήταν απρόσμενη και φυσικά το Twitter την αποθέωσε.