Το πανέμορφο κορίτσι της φωτογραφίας είναι κόρη πασίγνωστων ηθοποιών

Το πανέμορφο κορίτσι της φωτογραφίας είναι κόρη πασίγνωστων ηθοποιών

Μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι οι γονείς της;

Οι φορές που οι celebrities μας έχουν δείξει τα παιδιά τους είναι πολλές. Πάντα εκπλησσόμαστε με τις φωτογραφίες τους, και πάντα καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Ότι η ομορφιά περνάει από τον γονιό στο παιδί και εδώ έχουμε ακόμη μια τρανή απόδειξη. Η πανέμορφη κοπέλα της φωτογραφίας όπως ήδη σου αναφέραμε, είναι όρη διάσημου ζευγαριού ηθοποιών, και είναι πραγματικά κούκλα.

Η μητέρας της δυστυχώς έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο, όμως τόσο εκείνη, όσο κι εμείς ξέρουμε πόσο όμορφη και ταλαντούχα ήταν. Η Kelly Preston εμφανίστηκε σε πάνω από εξήντα τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, με σημαντικότερες και γνωστότερες τις Mischief, Twins, Jerry Maguire, For Love of the Game. Στις 12 Ιουλίου η Preston απεβίωσε στην ηλικία των 57 ετών δύο χρόνια αφότου είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Η διάγνωσή της δεν δημοσιεύθηκε ευρέως. Η Preston είχε λάβει θεραπεία στο MD Anderson Cancer Center στο Χιούστον του Τέξας, ενώ είχε επίσης υποβληθεί σε θεραπεία σε άλλα ιατρικά κέντρα. Ο θάνατός της ανακοινώθηκε σε μια ανάρτηση στο Instagram από τον σύζυγό της και την κόρη της Ella Bleu.

Η καλλονή της φωτογραφίας η Ella Bleu είχε πριν από μερικές ημέρες τα γενέθλιά της, όπου και έσβησε 21 κεράκια στην τούρτα της. Τη φωτογραφία της αυτή ανέβασε στο Instagram account του ο μπαμπάς της, γράφοντας στο caption που τη συνόδευε: «Χαρούμενα 21α γενέθλια στον πιο όμορφο, ευγενικό, άνθρωπο και καλλιτέχνη που ξέρω. Ο μπαμπάς σου σε λατρεύει».


https://www.instagram.com/p/CNRKmz1Hfdn

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ όμορφη και όπως την κοιτάζουμε μας θυμίζει και τον μπαμπά και τη μαμά της. Δες στη gallery περισσότερες φωτογραφίες και αφού σου είπαμε για τη μαμά της, να θυμηθείς και τον μπαμπά της.