Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Η τρυφερή photo με τον μπαμπά της και η αφιέρωση

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Η τρυφερή photo με τον μπαμπά της και η αφιέρωση

Πόσο γλυκιά και όμορφη στιγμή.

Έχει περάσει ενάμισης χρόνος από το πρωινό εκείνο της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019 όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Βόλο, όπου βρισκόταν για μια συναυλία που θα έδινε. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όχι μόνο τα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλους, αλλά και όλη την Ελλάδα που τον άκουγε φανατικά και αγαπούσε τη μουσική και τα τραγούδια του.

Η κόρη του Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα ήταν από τους ανθρώπους που βίωσε τον θάνατό του περισσότερο από τον καθένα μας. Δεν ξεχνάει ποτέ τον αγαπημένο της μπαμπά και κάθε τόσο μέσα από το Facebook account της βλέπουμε να του αφιερώνει τραγούδια και φωτογραφίες.

Το πρώτο post που είχε κάνει λίγες ώρες μετά τον θάνατό του μπαμπά της το 2019 μας λύγισε και συγκινηθήκαμε. Το ίδιο όμως έγινε και φέτος όταν συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατό του. Στις 9 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που εκείνος έφυγε και η κόρη του τον τίμησε με έναν απλό και λιτό τρόπο.

Η Μαρία Κλάρα ανεβάζει κατά καιρούς διάφορα τραγούδια του μπαμπά της και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας στίχους που μας δείχνουν πόσο της λείπει και τον σκέφτεται. Και αυτό έγινε και πρόσφατα. Στις 5 Απριλίου για την ακρίβεια ανέβασε το τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη, «Σταθερό», συνοδεύοντας το με τον στίχο «Ήσουν το γερό αυτό το χέρι, που το δρόμο πάντα ξέρει και το πιάνω να ανεβώ».

Είναι ξεκάθαρο πως αναφέρεται στον μπαμπά της και πραγματικά είναι τόσο γλυκό όλο αυτό. Τόσο, όσο η φωτογραφία που είδαμε στο προφίλ της, από την παιδική της ηλικία μαζί του. Μπαμπάς και κόρη κάθονται μαζί, και είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε.