Survivor: Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα στο σημερινό αγώνισμα (photo+vid)

Survivor: Αυτή είναι η νικήτρια ομάδα στο σημερινό αγώνισμα (photo+vid)

Για ακόμη μια φορά οι προβλέψεις έπεσαν έξω.

Όταν όλοι λένε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών εννοούν αυτό ακριβώς. Μέχρι στιγμής τα αγωνίσματα είναι γεμάτα με ανατροπές και τόσο οι παίκτες, όσο και οι πιστοί τηλεθεατές, μέχρι και τον τελευταίο πόντο δεν μπορούν να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα. Σήμερα αυτό αποδείχτηκε και με το παραπάνω αφού στην αρχή του αγώνα μια ομάδα έδειξε πως ξεκινά δυναμικά στην πορεία όμως αυτό άλλαξε.

Οι ομάδες αυτή την εβδομάδα κέρδισαν από μια νίκη ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό για να κρατηθούν οι ισορροπίες. Και εκεί που όλα βαίνουν καλώς, ο παρουσιαστής ανακοινώνει πως οι ομάδες θα αλλάξουν για ακόμη μια αφορά. Καταλαβαίνεις τι έγινε μετά από αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων, άλλωστε το είδες και με τα μάτια σου στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού.



Το σημερινό έπαθλο είναι ένα από τα πιο δυνατά αλλά και ευχάριστα έπαθλα του παιχνιδιού αφού οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν σε ένα μεγάλο τραπέζι και να απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο, θα βοηθήσει όμως αυτό στη ψυχολογία τους;

Μετά τον κουραστικό στίβο μάχης αλλά και τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» μεταξύ των συμπαικτών έρχεται η μεγάλη νίκη στο σημερινό αγώνισμα. Εν τω μεταξύ να σου πούμε σε αυτό το σημείο πως oι γκρίνιες καλά κρατούν στον Άγιο Δομίνικο, με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη να είναι ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων.



Να σου θυμίσουμε επίσης πως μέχρι το τέλος του σημερινού επεισοδίου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor. Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς, Χριστίνα Κεφαλά και Κώστας Παπαδόπουλος θα έρθουν αντιμέτωποι με την απόφαση του κοινού.

Και για να γυρίσουμε τώρα στα δικά μας, το παιχνίδι σήμερα έληξε με σκορ 10-4. Δες στη gallery ποια είναι η νικήτρια ομάδα.