Survivor 4: Θυμάσαι τον Τριαντάφυλλο όταν «έκραζε» τον Ντάνο;

Survivor 4: Θυμάσαι τον Τριαντάφυλλο όταν «έκραζε» τον Ντάνο;

Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε.

Το Survivor εμφανίστηκε ξανά στις οθόνες μας μετά από χρόνια για πρώτη φορά το 2017. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο τέταρτο reality επιβίωσης από τότε και ακόμη πιστεύουμε πως εκείνο ήταν το καλύτερο όλων. Το φετινό σχεδόν το έχει πλησιάσει, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει πάρει την πρωτιά.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει από το φετινό και για το οποίο μιλάει ο κόσμος κάθε πρωί, κάθε μεσημέρι και κάθε βράδυ, αυτός είναι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου (πόσο περίεργο μας φαίνεται όταν χρησιμοποιούμε το επίθετο του).

Η κόντρα του με τον Κόρομι και με τον Κώστα τον ζαχαροπλάστη αναζωπυρώνεται κάθε λίγο και λιγάκι, με τον Τριαντάφυλλο να δίνει μερικές πολύ ωραίες και πληρωμένες θα λέγαμε απαντήσεις. Μέχρι στιγμής είναι ο παίκτης που έχει βγει περισσότερες φορές υποψήφιος προς αποχώρηση, όχι όμως γενικά στην ιστορία του Survivor.

Εκείνος με τις περισσότερες υποψηφιότητες δεν είναι άλλος από τον έναν και μοναδικό Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος είχε προταθεί προς αποχώρηση εννέα φορές. Ο Τριαντάφυλλος είναι έξι μέχρι στιγμής, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως θα ξεπεράσει το ρεκόρ αυτό και θα τις κάνει δέκα τις δικές του.

Με αφορμή αυτό λοιπόν θυμηθήκαμε –με τη βοήθεια του Πρωινού- πως πριν τέσσερα χρόνια ο Τριαντάφυλλος «έκραζε» τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί σε ένα συμβούλιο ενώ είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που τον είχε βγάλει στον τάκο πολλές φορές, εκείνος προτίμησε να ψηφίσει τον Σπαλιάρα.

Κίνηση που για κάποιον λόγο εξόργισε τον Τριαντάφυλλο γράφοντας στο post που είχε κάνει τότε: «Ρε Ντάνο ρε αγόρι μου πάλι φοβήθηκες να ψηφίσεις τη Βαλαβάνη που σε όλες τις ψηφοφορίες σε έβγαζε για να φύγεις; Εσύ είσαι ο σκληρός άντρας ο δίκαιος; Και τα βάζεις με τον Σπαλιάρα; Δεύτερο φάουλ, στο τρίτο πλέον θα σε καταλάβουν όλοι τι είσαι και πόσα πρόσωπα έχεις, κρίμα που σε στήριζα τόσο καιρό».

Δες το σχετικό βίντεο παρακάτω.