Η Lady Gaga αποκαλύπτει την φαντασμαγορική συνεργασία της με τις σαμπάνιες Dom Pérignon

Sabine Camhi
Η Lady Gaga αποκαλύπτει την φαντασμαγορική συνεργασία της με τις σαμπάνιες Dom Pérignon

Η συνεργασία που όλοι χρειαζόμασταν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί: Lady Gaga x Dom Pérignon.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια κυκλοφορεί μια limited edition συλλογή από σαμπάνιες, το «The Queendom», σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία Dom Pérignon Perignon (ιδιοκτήτης της οποίας είναι η LVMH)

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, εκτός από τα ιδιαίτερα Dom Pérignon Rosé Vintage 2006 μπουκάλια, θα κυκλοφορήσουν και ένα μοναδικό γλυπτό που έχει σχεδιαστεί προσωπικά από τη Lady Gaga και τη Nikola Formichetti, μακροχρόνια και πολύ έμπιστη συνεργάτης της. Μόνο 110 κομμάτια θα παραχθούν, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στο ίδρυμα της τραγουδίστριας, Born this Way, το οποίο έχει σκοπό να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των νέων παιδιών και να υποστηρίξει την ψυχική τους υγεία μέσω προγραμμάτων, συνομιλιών και στρατηγικών συνεργασιών.

Αυτό καταγράφεται σε μια καμπάνια που γύρισε ο Βρετανός φωτογράφος μόδας Nick Knight, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει σκηνοθετήσει το music video της Lady Gaga για το «Born This Way». Στην καμπάνια αυτή η Lady Gaga ποζάρει με ένα μπουκάλι ροζέ σαμπάνια μπροστά από την ένδειξη «Queendom». Μέρος αυτού του καλλιτεχνικού σύμπαντος είναι το βίντεο διαρκείας ενός λεπτού με τίτλο «Creative Freedom Is Power». Σε αυτό το βίντεο η μοναδική, εντυπωσιακή και απίστευτα επιβλητική Lady Gaga ποζάρει με τα περίτεχνα ρούχα στο σετ του «Free Woman» από το άλμπουμ του 2020, «Chromatica».



Η ίδια και ο φωτογράφος εξήγησαν πώς «μέσα από την καμπάνια γεννιέται μια θεϊκή φαντασία. Ένας όμορφος και χαρούμενος κόσμος που βρίσκεται μόνο στα όνειρα των ανθρώπων. Η φαντασία είναι ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Μας κάνει να ονειρευόμαστε και να τροφοδοτούμε τη δημιουργικότητά μας. Και τώρα, ο κόσμος χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ μια γιορτή. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που θα άγγιζε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και να γιορτάσει τη χαρά της ζωής, την ενέργεια, τη φαντασία και το όραμα του καθένα από εμάς».