Άγριες Μέλισσες spoiler: Είναι αυτό το δραματικό τέλος του Νικηφόρου;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Είναι αυτό το δραματικό τέλος του Νικηφόρου;

Τι θα συμβεί τελικά;

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα από τα αγαπημένα μας προγράμματα στη βραδινή ζώνη και η αλήθεια είναι πως δεν χάνουμε επεισόδιο. Ο δεύτερος κύκλος είναι ακόμη πιο συναρπαστικός από τον πρώτο και κάθε επεισόδιο μας αφήνει πραγματικά άφωνες. Όλοι οι ηθοποιοί παίζουν απίστευτα τον ρόλο τους και κάθε ερμηνεία τους είναι μοναδική.

Δεν υπάρχει επεισόδιο που να μην μας έχει συγκλονίσει έστω μία ερμηνεία και αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που το παρακολουθούμε φανατικά. Εχθές για παράδειγμα η Αγορίτσα είχε το δικό της hashtag εκτός από αυτό των Άγριων Μελισσών, μετά τη σκηνή με τον Νικηφόρο. Το Twitter την αποθέωσε και η αλήθεια είναι πως καιρό περιμέναμε την έκρηξή της.

Απόψε αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο από τα αποσπάσματα που έδειξε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, έπρεπε όμως να μάθουμε και για τον Νικηφόρο. Όπως ήδη σου έχουμε πει ο Δούκας τελικά θα μάθει πως η αιτία που έζησε 6 χρόνια εξόριστος και που οδηγήθηκε εν τέλει στον εισαγγελέα, ήταν ο ίδιος του ο γιος.

Όπως θα θυμάσαι ο Νικηφόρος είχε βάλει το χεράκι του σε όλα αυτά και ήταν ίσως από τις καλύτερες πράξεις που είχε κάνει ever. Δυστυχώς όμως, ο Δούκας μετά από 7 χρόνια μαθαίνει την αλήθεια και όσο και αν σοκάρεται και αρνείται να το πιστέψει στην αρχή, τόσο περισσότερο θυμό έχει όταν αντιλαμβάνεται και πείθεται για την ενοχή του γιου του.

Φυσικά ο Δούκας δεν θα τον αφήσει ατιμώρητο και όπως αναφέρει στο spoiler του ο Αλέξης Μίχας, η τιμωρία και ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι μεγάλος. Όλοι οι Σεβαστοί θα του γυρίσουν την πλάτη, ακόμη και η Μυρσίνη, ενώ εκείνος θα προσπαθήσει να συμμαχήσει με τον Κωνσταντή.