Η Lady Gaga απαθανατίζεται με το νυφικό της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Η Lady Gaga απαθανατίζεται με το νυφικό της και είναι πραγματικά αγνώριστη

Μα δεν είναι υπέροχη;

Η Lady Gaga είναι μία από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα και αυτό γιατί η συμμετοχή της στην ταινία A star is born μς τον Bradley Cooper μας έκανε να αντιληφθούμε πως εκτός από εξαιρετική φωνή (που ήδη γνωρίζαμε πως είχε) έχει και εξαιρετικό υποκριτικό ταλέντο.

Φυσικά η «σχέση» της με τον Bradley Cooper συζητήθηκε ουκ ολίγες φορές, ενώ ακόμη δεν έχουμε ξεχάσει την ερμηνεία του Shallow στα Oscars το 2019. Οι φορές που μας έχει ξαφνιάσει δεν είναι λίγες, όμως αυτή τη φορά έχουμε μείνει πραγματικά άφωνες.



Η Lady Gaga απαθανατίστηκε με το νυφικό της και ήταν απλά αγνώριστη. Βέβαια εκτός από αγνώριστη ήταν και κούκλα. Και κάπου εδώ να σου εξηγήσουμε τι συνέβη γιατί νιώθουμε πως έχεις «τρελαθεί». Όχι δεν παντρεύεται η Lady Gaga, συμμετέχει σε μία νέα ταινία και ο φακός φυσικά την απαθανάτισε την ώρα των γυρισμάτων.

Η 35χρονη σταρ εμφανίστηκε στο σετ της νέας της ταινίας House of Gucci που περιβάλλεται από μέλη του πληρώματος (πάντα φορώντας μάσκα) την Πέμπτη (8 Απριλίου) στη Ρώμη της Ιταλίας. Σε ένα σημείο, οι κομπάρσοι φαινόταν να ρίχνουν ρύζι στη Gaga και, πιθανώς, τον αόρατο συν-πρωταγωνιστή της, Adam Driver, καθώς έφευγαν από την εκκλησία.

Στην ταινία, η Gaga παίζει την Patrizia Reggiani, μια Ιταλίδα της υψηλής κοινωνίας που δολοφόνησε τον σύζυγό της Maurizio Gucci (Adam Driver) το 1995. Βασίζεται στο μυθιστόρημα «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed» της Sara Gay Forden.

Δεν ξέρουμε πολλά για την ταινία όμως είμαστε σίγουρες πως η Gaga θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Οφείλουμε ωστόσο να ομολογήσουμε πως το νυφικό της πήγαινε πολύ.