Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορονοϊό

21 SHARES

Η ανάρτηση της Ελεονώρας στο Instagram.

Η Ελεονώρα Mελέτη συνεχίζει την επιτυχημένη τηλεοπτική της πορεία με την εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Alpha κάθε Τετάρτη. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram την περιπέτεια που έχει με την υγεία της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Τη πρώτη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου... την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο κ τη «Τοφιτσα»....

Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις...

Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID.

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα κομμωτήριο ... πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά.

Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα κ πόνος στους μύες», τόνισε η παρουσιάστρια για να καταλήξει πως αυτό που την πληγώνει περισσότερο εόναι πως δεν θα μπορέσει να είναι παρούσα τη στιγμή που η κόρη θα σβήνει τα κεράκια της τούρτας της.

Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time...

Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας κ τους γύρω σας!!!

Κ ας σκεφτόμαστε ΘΕΤΙΚΑ #covid #busted #shithappens».

21 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ