Εσύ θυμάσαι τον Γιώργο Λιβάνη στο XFactor το 2010; (pics+vid)

Εσύ θυμάσαι τον Γιώργο Λιβάνη στο XFactor το 2010; (pics+vid)

Είχαμε διαγράψει εντελώς αυτή την οντισιόν από τη μνήμη μας.

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Γιώργου Λιβάνη έχει ακουστεί όσο κανένα άλλο. Αιτία και αφορμή φυσικά δεν είναι άλλη από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που βρίσκεται στο Survivor και με την οποία έχει σχέση. Ή τουλάχιστον αυτό είχαμε μάθει. Καθώς φαίνεται όμως τελικά και χωρίς ο τραγουδιστής να έχει κάνει κάποια δήλωση, η σχέση αυτή ίσως και να αντιμετωπίζει κάποια σύννεφα, αν σκεφτείς τον Σάκη και τη Μαριαλένα στον Άγιο Δομίνικο.

Τον Γιώργο Λιβάνη όμως δεν τον μάθαμε τώρα, τον ξέρουμε καιρό πριν. Μάλιστα στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς συμμετείχε και στο Just the 2 of Us όντας ζευγάρι με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη. Όμως όχι ούτε από εκεί τον ξέρεις.



Για να είμαστε ειλικρινείς πρώτη φορά τον γνώρισες (κι εμείς μαζί) το 2010, όταν συμμετείχε στις οντισιόν του XFactor, με κριτές τους Νίκο Μουρατίδη, Έλενα Κατραβά, Γιώργο Θεοφάνους και Γιώργο Λεβέντη. Μάλιστα είχαν μείνει τέσσερις υποψήφιοι και δύο μόνο θέσεις για τη συνέχεια, με τον Γιώργο Λιβάνη να εξασφαλίζει τη μία από τις δύο.



Η πορεία του στο Xfactor δεν είχε μεγάλη διάρκεια και γι’ αυτό την επόμενη χρονιά δοκίμασε ξανά την τύχη του σε άλλο μουσικό reality, στο Greek Idol.



Ο Γιώργος ήταν μόλις 20 χρονών τότε και όμως δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε. Η φωνή του πάντως ήταν πολύ ωραία από τότε, και σήμερα μας το αποδεικνύει κάνοντας μερικές επιτυχίες.