Άγριες Μέλισσες: Η φωτογραφία των πρωταγωνιστών που σάρωσε στο Twitter

Άγριες Μέλισσες: Η φωτογραφία των πρωταγωνιστών που σάρωσε στο Twitter

To team Λάμπρος-Λενιώ έχει ξετρελαθεί.

Οι Άγριες Μέλισσες είναι η σειρά εποχής του Ant1, η οποία από το 2019 έχει γίνει η αγαπημένη μας βραδινή συνήθεια. Ένα επεισόδιο ήταν αρκετό για να μας κάνει να κολλήσουμε. Το story εκπληκτικό, οι ηθοποιοί υπέροχοι και οι ερμηνείες τους απλά συγκλονιστικές.

Το Twitter κάθε βράδυ παίρνει φωτιά ενώ έχουν δημιουργηθεί άπειρα προφίλ και fan account των ζευγαριών ή των χαρακτήρων της σειράς. Ένα από αυτά είναι και ο Λάμπρος με την Ελένη ή αλλιώς το εθνικό ζευγάρι όπως τους αποκαλούν οι fans στο twitter. Το teamΛΛ έχει πάντα τα περισσότερα tweets και μάλλον όχι άδικα.

Όταν μάλιστα βλέπουμε και φωτογραφίες σαν αυτή που ανέβηκε στο Twitter πριν μερικές ημέρες, τότε καταλαβαίνουμε γιατί τους αγαπούν τόσο. Λάμπρος και Ελένη ήταν γραφτό να είναι μαζί, και μέχρι να το καταφέρουν πέρασαν από 40 κύματα. Εν τέλει τους είδαμε να παντρεύονται και αυτό ήταν ίσως το top γεγονός της χρονιάς στη σειρά.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Μαρία Κίτσου έχουν απίστευτη χημεία και αυτό φαίνεται και στη φωτογραφία που έχουν βγάλει, αλλά έχει δημοσιευθεί από fan. Λάμπρος και Ελένη είναι ξαπλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον και χαμογελούν και είναι πραγματικά υπέροχοι.

Η εν λόγω ανάρτηση συγκέντρωσε άπειρα likes και comments, ενώ την έκαναν retweet και άλλοι λογαριασμοί.

Δες τη στη gallery και θα καταλάβεις.