MasterChef 5: 13 οργισμένα tweets για την επιστροφή των πιο μισητών παικτών

MasterChef 5: 13 οργισμένα tweets για την επιστροφή των πιο μισητών παικτών

Και ποιος να τους αδικήσει;

Το χθεσινό επεισόδιο στο MasterChef θα θέλαμε με κάποιον τρόπο να διαγραφεί από τη μνήμη μας, από την τηλεόραση και από την ιστορία του reality μαγειρικής γενικώς. Η αποχώρηση της Μαργαρίτας μας στεναχώρησε όσο καμία άλλη σε reality τα τελευταία χρόνια και κάπως εξοργιστήκαμε κιόλας.

Αυτό που μας καθησυχάζει βέβαια, είναι πως το συναίσθημα αυτό δεν το νιώσαμε εμείς, αλλά πολύς κόσμος που παρακολουθεί MasterChef, όπως είδαμε στο Twitter. Κι ενώ καλά καλά δεν έχουμε χωνέψει ακόμη την αποχώρηση της Μαργαρίτας, έρχεται το trailer της Δευτέρας να μας συγχίσει ακόμη περισσότερο.

Ακούμε και διαβάζουμε εδώ και καιρό για τις επιστροφές και αυτές όπως κάθε χρόνο θα τις δούμε σε λίγες ώρες. Η αλήθεια είναι πως οι επιστροφές δεν θα μας ενοχλούσαν τόσο αν μέσα σε αυτές βλέπαμε άτομα που αξίζουν τη δεύτερη ευκαιρία, όπως η Μαργαρίτα.

Όταν ξέρουμε όμως –από spoiler- πως στο σπίτι θα μπει ξανά η Μαρίνα, ε τότε μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Η μισητή παίκτρια ever σε λίγες ώρες θα είναι και πάλι στο σπίτι του MasterChef, και όπως εμείς έτσι και το Twitter έχει εξοργιστεί με την εξέλιξη αυτή.

Όσο στεναχωριόμασταν για τη Μαργαρίτα και χαζεύαμε σχόλια στο Twitter είδαμε και κάποια πολύ οργισμένα για τις επιστροφές, και πώς να τους αδικήσεις εδώ που τα λέμε;

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις 13 οργισμένα tweets και κάτι μας λέει πως θα ταυτιστείς κι εσύ.