Η έντονη δυσαρέσκεια της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ουγγαρέζο μετά τα προσβλητικά σχόλια

Η έντονη δυσαρέσκεια της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ουγγαρέζο μετά τα προσβλητικά σχόλια

«Πόλεμος» στο Twitter ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές

Κι ενώ εχθές το βράδυ κλαίγαμε και πονούσαμε για την αποχώρηση της Μαργαρίτας στο MasterChef, εκεί που χαζεύαμε στο Twitter να δούμε αν συμπάσχουν κι άλλοι με εμάς –ευτυχώς ήταν πολλοί- πέσαμε πάνω σε κάποια tweets της Κατερίνας Καινούργιου, από τα οποία δεν θα λέγαμε πως ήταν και πολύ ήρεμη.

Ένας «πόλεμος» ξεκίνησε στο Twitter ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Δημήτρη Ουγγαρέζο, μετά τα μη κολακευτικά και κάπως προσβλητικά σχόλια που έκανε εκείνος για την ξανθιά παρουσιάστρια.

Πώς ξεκίνησε όμως όλο αυτό; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποια retweet τα οποία έθιγαν την εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραφε: «Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο...Ουγγαρέζος...θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση... Θλίβομαι και τον λυπάμαι ...τίποτα άλλο!».

Μερικά λεπτά χρειάστηκαν για να πάρει φωτιά το Twitter και να αρχίζουν να σχολιάζουν οι fans και followers της Κατερίνας, υποστηρίζοντάς τη και παίρνοντας φανερά το μέρος της. Στη συνέχεια και μετά από αρκετά σχόλια η παρουσιάστρια έκανε ακόμη μια ανάρτηση, φανερά μετανιωμένη που ασχολήθηκε με το γεγονός αυτό γράφοντας:

«Αυτά... και κακώς ασχολήθηκα. Ας κοιμηθώ αγκαλιά με τη μπαλίτσα μου. Καλό βράδυ σε όλους». Το tweet της συνοδευόταν από τη φωτό του αγαπημένου της κατοικιδίου και το post επίσης συγκέντρωσε πολλά likes.

Δεν είδαμε να υπάρχει κάποια κινητικότητα ή απάντηση από τον παρουσιαστή, ωστόσο πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την έκανε unfollow στο Instagram. «Να πω ότι δεν μιλάω τελευταία με τον Ουγγαρέζο και με έχει κάνει και unfollow… Τον πιάνουν τα ψυχολογικά του, αλλά δεν πειράζει, δεν έχουμε τσακωθεί…».

Δες στη gallery τα tweets της παρουσιάστριας και των fan της, αλλά και τα retweet που έκανε ο παρουσιαστής με τα προσβλητικά σχόλια.