Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη-Η Πηνελόπη τον εγκαταλείπει

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη-Η Πηνελόπη τον εγκαταλείπει

Θέλουμε πραγματικά να πάρουμε αγκαλιά τον εισαγγελέα.

Ο Αλέξης Γραμματικός στις Άγριες Μέλισσες μπήκε στη ζωή μας στις αρχές του δεύτερου κύκλου και αμέσως μπήκε στην καρδιά μας. Ξέραμε πως ο εισαγγελέας αυτός μπήκε στη σειρά για καλό και ανυπομονούσαμε να δούμε τον ρόλο του να εκτυλίσσεται σταδιακά.

Ο έρωτάς του με την Πηνελόπη κεραυνοβόλος (για εκείνον τουλάχιστον) και κάπως έτσι μπήκε για τα καλά στο σπίτι των Σεβαστών, κάνοντας φυσικά έξαλλο τον Δούκα που τόλμησε να πλησιάσει την κόρη του. Η σχέση τους δεν ήταν εύκολη μιας και οι δύο είχαν να αντιμετωπίσουν τα αισθήματα της Πηνελόπης για τον Μελέτη, όμως το προσπάθησαν πολύ.

Λίγο μετά από έναν τσακωμό και αφού ο Αλέξης την έδιωξε από το σπίτι, η Πηνελόπη μαθαίνει πως είναι έγκυος. Οι αμφιβολίες για το ποιανού είναι το παιδί κυριεύουν τον Αλέξη, ο οποίος επηρεασμένος από τον πατέρα του πείθεται πως είναι δικό του και δίνει μια ευκαιρία στη σχέση του με την γυναίκα του.

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα, μέχρι τη στιγμή που θα γίνει κάτι που όλοι φανταζόμασταν. Μια αποκόλληση πλακούντα της Πηνελόπης την αναγκάζει να παραμείνει ξαπλωμένη για λίγο διάστημα. Στο επεισόδιο της Πέμπτης την είδαμε να αιμορραγεί και πλέον ξέρουμε πως η αποβολή είναι δεδομένη.

Μετά από αυτό η Πηνελόπη όμως κάνει το αδιανόητο. Εγκαταλείπει τον Αλέξη οριστικά και γυρίζει στο πατρικό της. Ο Αλέξης καταβεβλημένος και διαλυμένος ψάχνει την αιτία στις πράξεις της. Δυσκολεύεται να διαχειριστεί την όλη κατάσταση και καταρρέει.

Και κάπου εδώ πραγματικά θέλουμε να κάνουμε μια αγκαλιά τον εισαγγελέα της καρδιάς μας, κι ελπίζουμε εννοείται να μη φύγει από τη σειρά.