Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς το 2015 συμμετείχε σε video clip πασίγνωστης τραγουδίστριας

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς το 2015 συμμετείχε σε video clip πασίγνωστης τραγουδίστριας

Τον θυμάσαι καθόλου;

Ο Αλέξης Παππάς είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor, ο οποίος έχει απασχολήσει τους τηλεθεατές ουκ ολίγες φορές. Είναι γεγονός πως δεν είναι από τους πιο ήρεμους παίκτες, ούτε από τους πιο συμπαθής.

Αρχικά για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σου, να σου θυμίσουμε πως πριν το Survivor τον έβλεπες μέσα από το Just the 2 of Us όπου και τραγουδούσε σαν ζευγάρι με τη Χριστίνα Σάλτη. Μπορεί να έχει υποκριτικό ταλέντο, όμως με τη μουσική δεν φάνηκε να τα πηγαίνει πολύ καλά και αποχώρησαν σχετικά γρήγορα από τον διαγωνισμό.

Στο Survivor από την άλλη, αν και έχει κόντρες με κάποιους παίκτες δείχνει πολύ αθλητικός και στους στόχους είναι ιδιαίτερα καλός. Από άποψη συμβίωσης πάντως οι κόντρες δίνουν και παίρνουν και όπως είδαμε και χθες οριακά τους χώρισαν με τον Ηλία Μπόγδανο.

Ωστόσο εδώ βρισκόμαστε για άλλον λόγο. Η πορεία του στο Survivor δεν είναι το μείζον θέμα μας αυτή τη στιγμή, αλλά το πόσο καλή μνήμη έχεις. Και σου εξηγούμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε.

Πρόσφατα και καθώς ακούγαμε μουσική στη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα του YouTube πέσαμε επάνω σε ένα τραγούδι της Άννας Βίσση. Κι εκεί ένα σοκ το πάθαμε. Στιγμιαίο βέβαια, μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι βλέπουμε. Και είδαμε αυτό που κατάλαβες.

Ο Αλέξης Παππάς το μακρινό πια 2015 συμμετείχε στο video clip της Άννας Βίσση για το τραγούδι «Για σένα».

Πάτησε το play παρακάτω και θα τον δεις. Θα τον αναγνώριζες άραγε αν δεν σου το λέγαμε;