Ηλίας Μπόγδανος: Ξέσπασε σε δάκρυα κατά του Αλέξη Παππά και το Twitter τον στήριξε

48 SHARES

Μπόγδανος κατά Παππά και το Twitter προσκυνά. 

Ούτε ημέρα ασυλίας, ούτε ημέρα αποχώρησης, κι όμως στο Survivor, η μάχη για το έπαθλο φαγητού κατάφερε να δημιουργήσει έναν επικό καυγά.

Πρωταγωνιστές στον ρόλο του κακού ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος που τα έβαλαν με τρόπο απερίγραπτο με τον Ηλία Μπόγδανο.

Ειδικά, ο Αλέξης Παππάς ενορχήστρωσε και εκτέλεσε έναν ψυχολογικό πόλεμο χωρίς προηγούμενο στον άλλοτε χαμογελαστό τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανο, κάνοντάς τον να φτάσει στο σημείο να λυγίσει ξεσπώντας σε κλάματα από οργή.

Ο Μπόγδανος λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον Παππά και έπρεπε να παρέμβει για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιανός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τραγουδιστή για να τον ηρεμήσουν.
Σε όλο αυτό το διάστημα, ο Παππάς συνέχισε να προκαλεί λεκτικά τον Μπόγδανο με τρόπο που εξαγρίωσε όλη τη μπλε ομάδα.

Τι έκανε όμως ο Μπόγδανος που προκάλεσε τον Παππά και τον Τριαντάφυλλο; Ο Ηλίας έκανε ζέσταμα μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του Κόρο, κάτι που ο Παππάς θεώρησε ανήθικο.

Ο Μπόγδανος, με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε πως στο Survivor ήρθε για να αγωνιστεί και όχι για να κάνει ριάλιτι κι αν όλο αυτό συνεχιστεί, θα αναγκαστεί να αποχωρήσει ενώ αποκάλυψε πως ο Σάκης του είπε ότι όλο αυτό το κάνει ο Αλέξης για να χτυπήσει τον James Καφετζή.

Το Twitter κάτω από το hastag #Ηλία στήριξε τον Μπόγδανο και τα μηνύματα κατά των Παππά και Κατσούλη ήταν κόλαφος.

Δες τα πιο δημοφιλή tweets στήριξης στον Μπόγδανο στην παρακάτω gallery.

48 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ