Ηλίας Μπόγδανος: Ξέσπασε σε δάκρυα κατά του Αλέξη Παππά και το Twitter τον στήριξε

Ηλίας Μπόγδανος: Ξέσπασε σε δάκρυα κατά του Αλέξη Παππά και το Twitter τον στήριξε

Μπόγδανος κατά Παππά και το Twitter προσκυνά. 

Ούτε ημέρα ασυλίας, ούτε ημέρα αποχώρησης, κι όμως στο Survivor, η μάχη για το έπαθλο φαγητού κατάφερε να δημιουργήσει έναν επικό καυγά.

Πρωταγωνιστές στον ρόλο του κακού ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος που τα έβαλαν με τρόπο απερίγραπτο με τον Ηλία Μπόγδανο.

Ειδικά, ο Αλέξης Παππάς ενορχήστρωσε και εκτέλεσε έναν ψυχολογικό πόλεμο χωρίς προηγούμενο στον άλλοτε χαμογελαστό τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανο, κάνοντάς τον να φτάσει στο σημείο να λυγίσει ξεσπώντας σε κλάματα από οργή.



Ο Μπόγδανος λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον Παππά και έπρεπε να παρέμβει για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιανός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τραγουδιστή για να τον ηρεμήσουν.
Σε όλο αυτό το διάστημα, ο Παππάς συνέχισε να προκαλεί λεκτικά τον Μπόγδανο με τρόπο που εξαγρίωσε όλη τη μπλε ομάδα.

Τι έκανε όμως ο Μπόγδανος που προκάλεσε τον Παππά και τον Τριαντάφυλλο; Ο Ηλίας έκανε ζέσταμα μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του Κόρο, κάτι που ο Παππάς θεώρησε ανήθικο.

Ο Μπόγδανος, με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε πως στο Survivor ήρθε για να αγωνιστεί και όχι για να κάνει ριάλιτι κι αν όλο αυτό συνεχιστεί, θα αναγκαστεί να αποχωρήσει ενώ αποκάλυψε πως ο Σάκης του είπε ότι όλο αυτό το κάνει ο Αλέξης για να χτυπήσει τον James Καφετζή.

Το Twitter κάτω από το hastag #Ηλία στήριξε τον Μπόγδανο και τα μηνύματα κατά των Παππά και Κατσούλη ήταν κόλαφος.



Δες τα πιο δημοφιλή tweets στήριξης στον Μπόγδανο στην παρακάτω gallery.