Ηλία Μπόγδανος: Όσα πρέπει να ξέρεις για την πανέμορφη κοπέλα του

Sabine Camhi
Ηλία Μπόγδανος: Όσα πρέπει να ξέρεις για την πανέμορφη κοπέλα του

Το τυχερό κορίτσι του Ηλία είναι πρώην παίκτρια του GNTM!

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στο Survivor. Όσο ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και δίνει σκληρές μάχες καθημερινά μέσα στο στίβο, προκειμένου να κερδίσει τους πολυπόθητους πόντους, πίσω στην Ελλάδα βρίσκεται η σύντροφός του. Ο λόγος για την πανέμορφη Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του GNTM, παρακολουθεί φανατικά τον αγαπημένο της στο ριάλιτι επιβίωσης και τον στηρίζει. Μάλιστα, εκείνη αποτελούσε τον μοναδικό λόγο που είχε δεύτερες σκέψεις ο Ηλίας Μπόγδανος για να μπει στο Survivor.

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 22χρονη Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design. Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς ήταν η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στον χώρο του modelling. Στο Next Top Model η Αλεξάνδρα κέρδισε τις εντυπώσεις για την παρουσία της και την χαμηλών τόνων προσωπικότητα της.

Το ζευγάρι, αν και είναι μαζί μόλις μερικούς μήνες, φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένο, με την ίδια να δημοσιεύει αποσπάσματα από τα επεισόδια του Survivor και εκείνον να κάνει συχνές αναφορές στο πρόσωπό της κατά την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Oι δύο κολλητοί φίλοι του παίκτη, ο Βασίλης Ζώης και ο Αλέξανδρος Κηρύκος, αποκάλυψαν πρόσφατα ότι ο Ηλίας πριν φύγει άφησε σημαντικά γράμματα και βιντεάκια για την κοπέλα του, τα οποία της δίνουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που εκείνος έχει αποφασίσει. Παλιός καλός ρομαντισμός.

Επιπλέον, σε ένα επεισόδιο του «Survivor», ο τραγουδιστής των ΙΝCO βρήκε ένα ξύλο και χάραξε το ψευδώνυμό της κοπέλας του, «πούδρα», για να τη νιώθει κοντά του και να της το κάνει δώρο όταν επιστρέψει στη χώρα μας.

«Είναι μια λέξη που μου δίνει δύναμη, έχει να κάνει με την κοπέλα μου και κοιμάμαι δίπλα του για να παίρνω δύναμη το βράδυ. Φαντάζομαι λίγο χρόνο μετά, δεν ξέρω έναν χρόνο, να είναι αυτό το ξυλαράκι πίσω στην Αθήνα και να μου θυμίζει όλες αυτές τις νύχτες που δεν ήμουν μαζί της και να σκέφτομαι πόσο χαρούμενος και ευλογημένος είμαι που είμαστε κοντά», δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Δες την πανέμορφη κοπέλα μαζί με τον Ηλία στην παρακάτω gallery.