Αποχώρηση Μαργαρίτας: Το σχόλιο της Συνατσάκη εκφράζει όσους βλέπουν MasterChef 5

Αποχώρηση Μαργαρίτας: Το σχόλιο της Συνατσάκη εκφράζει όσους βλέπουν MasterChef 5

Και δεν έχουμε ταυτιστεί περισσότερο ποτέ.

Εάν είσαι fan τηλεθεατής MasterChef τότε σήμερα το πρωί θα ξύπνησες το ίδιο οργισμένη με εχθές το βράδυ πριν κοιμηθείς. Από την Παρασκευή υπήρχε έντονη φήμη για την αποχώρηση της Μαργαρίτας και δεν μπορούσαμε με τίποτα να φανταστούμε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Τα spoilers όμως ήταν ξεκάθαρα, η Μαργαρίτα αποχωρεί και όλο το Twitter είναι τουλάχιστον εξοργισμένο. Ακόμη και το ίδιο το trailer μαρτυρούσε την αποχώρησή της κι εμείς εθελοτυφλούσαμε και σκεφτόμασταν αποκλείεται, κάτι θα γίνει και θα αλλάξει.

Εν τέλει η Μαργαρίτα έφυγε και το Twitter δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να σχολιάζει γι’ αυτή την άδικη αποχώρηση. Μπορεί σε επίπεδο δημιουργίας του γλυκού να μην τα πήγε πράγματι καλά, όμως μια δεύτερη ευκαιρία της άξιζε σίγουρα. Η Μαίρη Συνατσάκη όπως ανακαλύψαμε χθες βράδυ είναι φανατική MasterChef και το story της δεν θα μπορούσε να είναι πιο ταιριαστό με την ψυχολογία μας.

Η Μαργαρίτα έφυγε και μαζί της για πολλούς «τελείωσε» και το reality μαγειρικής. Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story στο οποίο η αντίδρασή της, ήταν ξεκάθαρα η δική μας σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου.

Ταυτιστήκαμε μαζί της 100% και μόλις δεις τι ανέβασε πιστεύουμε πως θα σου συμβεί το ίδιο.

Δες τα παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις.